Арсенал ще опита да свали от 1-вото място в Лига Европа "български кошмар"

1483
Арсенал ще опита да свали от 1-вото място в Лига Европа "български кошмар"
Снимка: Getty Images

Само преди дни английският гранд Арсенал се представи великолепно в голямото дерби на Северен Лондон срещу Тотнъм. Сега "артилеристите" ще имат нуждата от същото представяне, за да спечелят двубоя си от третия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите.

След над месец прекъсване: Арсенал се връща в Лига Европа

Арсенал е втори към момента с три пункта, като лидер е предстоящият съперник на англичаните Бодьо/Глимт с четири пункта. ПСВ е трети (една точка) и последен във временното класиране е Цюрих без точка. Трябва обаче да отбележим, че "топчиите" и нидерландският тим са с мач по-малко заради отмененото домакинство на Арсенал от втория кръг поради смъртта на кралицата.

Коефициентът на efbet за това Арсенал да постигне прогнозираната победа е 1,22, докато ставката за успех в полза на коравия норвежки състав на Бодьо/Глимт е 12,00. Пазарът за равенство е оценен на 7,20. Двубоят между двата тима ще се състои в четвъртък, 6-и октомври, от 22:00 часа българско време.

Едва ли е изненада за някого, че двата отбора не са се срещали нито веднъж до този момент в историята и това ще бъде първи техен сблъсък. И двата тима обичат да играят атакуващо, но това често води до попадения и в тяхната врата. Така за последните пет мача във всички турнири и за двата тима, има само един случай, в който някой от тях е запазил "суха мрежа" - това е Арсенал при успеха над Брентфорд с 3:0.

Може ли Арсенал да сътвори разгром в Лига Европа?

Коефициентът на efbet за това и този път да се стигне до гол/гол в двубой на Арсенал и Бодьо/Глимт е 1,93, докато за няма гол/гол е 1,93. Съответно ставката за това двата отбора да съумеят да си отбележат над 4,5 попадения е 3,25, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,05.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com