Байерн Мюнхен официално запраща Барселона от Шампионска лига към Лига Европа?

1759
Байерн Мюнхен официално запраща Барселона от Шампионска лига към Лига Европа?
Снимка: GettyImages

За втора поредна година испанският колос Барселона е напът да отпадне още в груповата фаза на Шампионска лига и да се запъти към Лига Европа. Каталунците са трети в групата си, като пред тях са Интер (7 точки) и Байерн Мюнхен (12 точки). Последен е Виктория Пилзен с нито една спечелена. Така "нерадзурите" трябва да НЕ спечелят и двата си мача до края, а каталунците съответно да запишат две победи (ако Интер загуби два пъти, Барселона ще има нужда от четири, а не шест точки).

Барселона ще търси успеха на надеждата срещу Байерн в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това Барселона да стори това, което зависи от тима, и да спечели срещата е 2,35, докато ставката за победа на сметката на Байерн Мюнхен е 2,80. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,90. Двата отбора се изправят един срещу друг в сряда, 26-и октомври, от 22:00 часа българско време.

Каталунците и баварците се изправиха четири пъти един срещу друг за последните две години, като Байерн е общо в серия от пет поредни успеха в това съперничество. Сред тях е и един от най-срамните резултати в историята на Барселона - онова 2:8 на четвъртфиналите през 2020 година. След този погром каталунците дори не съумяват да вкарат във вратата на Байерн в следващите три срещи, в които пък германците неизменно вкарват поне по два.

Ще си спретнат ли голово зрелище Барселона и Байерн?

Коефициентът на efbet за това да се стигне до голово зрелище и над 5,5 попадения в срещата е 6,00, докато за под 2,5 гола в мача е 3,00. Съответно ставката за това и Барселона, и Байерн Мюнхен да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,41, докато за няма гол/гол е 3,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com