Без Неймар и Мбапе: Меси сам ще раздава коледните подаръци в ПСЖ

7487
Без Неймар и Мбапе: Меси сам ще раздава коледните подаръци в ПСЖ
Снимка: Getty Images

Френският гранд ПСЖ излиза за последния си двубой за календарната 2021 година. Убедителният лидер в класирането ще гостува на намиращия се в зоната на изпадащите отбор на Лориен. Сблъсъкът между двата тима ще се състои в сряда, 22 декември, като ще започне в 22:00 часа българско време.

Наличен за игра за Маурисио Почетино от звездното нападение е единствено дошлият през това лято Лионел Меси. Килиан Мбапе е наказан заради натрупани жълти картони, а Неймар все още лекува контузия. Въпреки това ПСЖ е големият фаворит. Коефициентът на efbet за негова победа е 1,37, докато за успех в полза на домакините е 8,70 (равенството е оценено на 5,55).

ПСЖ ще отмъщава, Меси ще блести

Лидерът във временното подреждане определено ще има за какво да си връща на този опонент, тъй като при последната им среща (през януари месец тази година) Лориен победи със зрелищното 3:2. Коефициентът отново да има над 4,5 попадения е 4,40, докато за под 2,5 гола е 2,55. Ставката за това и двата тима да отбележат гол е 1,85, докато за няма гол/гол е 2,05.

Очаква се от Лионел Меси тепърва да се отпушва за парижани, а при липсата на Мбапе и Неймар възможността изглежда още по-добра за аржентинеца. Коефициентът той да открие резултата или той да реализира последното попадение в срещата е 4,30, докато за негов гол по всяко време е 1,85.

Разбира се, не трябва да подценяваме и другите двама негови сънародници в състава на Маурисио Почетино, за които отсъствието на Мбапе и Неймар също ще е възможност да блеснат. Ставката Мауро Икарди да се разпише е 2,20, докато за гол на Анхел ди Мария е 2,85.

СПАСИ СИ ЛИ СЕ ПСЖ ОТ ВТОРА ПОРЕДНА ЗАГУБА СРЕЩУ СЛАБАК - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Интригуващите сблъсъци в Лига 1

Тимът, който е най-близо до ПСЖ в класирането - Олимпик Марсилия, завършва годината с домакинство срещу Реймс по същото време. Олимпик изостава с цели 13 точки от парижани, но е и с мач по-малко. Коефициентът за успех в полза на Олимпик Марсилия е 1,66, докато победа за Реймс е с 5,75 (равенството е оценено на 4,05).

Шампионът Лил пък гостува на Бордо - отново в същия ден и час (сряда, 22 декември - 22:00 часа българско време). Коефициентът на efbet за победа на френския шампион е 1,85, докато за успех в полза на домакина е 4,50 (равенството е със ставка 4,00).

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com