Буксуващите Тотнъм и Ман Юнайтед се сблъскват, Солскяер е "на дузпата"

3688
Буксуващите Тотнъм и Ман Юнайтед се сблъскват, Солскяер е "на дузпата"
Снимка: Getty Images

По традиция и този уикенд няма да мине без поне едно дерби в английската Висша лига. Този път то е между буксуващите през този сезон Тотнъм и Манчестър Юнайтед, които се изправят един срещу друг в събота, 30 октомври, от 19:30 часа българско време на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм".

Какво е значението на мача за двата отбора?

Мачът се явява като абсолютно задължителен за "червените дяволи" и техният наставник Оле Гунар Солскяер, който, казано на жаргон, вече е поставен "на дузпата" и всеки следващ мач може да се окаже последен за него. Юнайтед загуби с 0:5 у дома от Ливърпул преди седмица, но да не забравяме, че неотдавна "дяволите" допуснаха поражение със същата разлика и от предстоящия съперник - преди година те бяха разгромени с 1:6 от "шпорите"... отново на "Олд Трафорд". efbet предлага коефициент от 3,00 за нов успех в полза на лондончани, докато победата за Юнайтед е оценена на 2,40 (равенството - на 3,70).

Трябва да се отбележи, че след онова унижение за манчестърци, те все пак постигнаха някакъв частичен реванш и в следващия мач спечелиха с 3:1 като гост. Това потвърждава и тезата, че в последно време в това дерби се стига до много попадения (11 за последните две срещи, което прави средно по 5,5). Коефициентът и този път да има над 3,5 попадения е 2,95 (и съответно 1,45 за под 3,5 гола).

Каква е статистиката от последните двубои между двата състава?

С въпросните последни два мача между тези опоненти се стигна до серия от пет поредни двубоя (четири от Висшата лига и един приятелски), в които неизменно падат попадения и в двете врати. efbet предлага коефициент от 2,35 за това тази тенденция да бъде нарушена и да няма гол/гол и съответно от 1,65 за това отново и двата тима да вкарат в мача.

Напоследък не само попаденията са много, но и нервите, в превод - картоните. В последните два мача между Юнайтед и Тотнъм има общо десет такива (средно по пет на двубой), а един от тях дори е директен червен. Коефициентът и сега да има над 4,5 картона е 2,60, докато за под тази бройка - 1,50. Освен това пък в секцията "специални" за срещата efbet дава коефициент от 6,00 за това отново да има червен картон в мача.

Едно за този сблъсък е сигурно - един срещу друг се изправят двама изключително класни нападатели, едни от най-добрите в целия свят - Хари Кейн и Кристиано Роналдо. Шансовете им за това да отбележат са оценени с приблизителни стойности, но все пак португалецът "има леко предимство". Коефициентът за това той да вкара в срещата е 2,35, докато за гол на англичанина - 2,50.

Как завърши мачът - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG!

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com