Два европейски гранда, притискани от Лудогорец, в ключова битка в Лига Европа

1089
Два европейски гранда, притискани от Лудогорец, в ключова битка в Лига Европа
Снимка: Getty Images

Когато стана ясен жребият за груповата фаза на тазгодишното издание на Лига Европа мнозина побързаха и отписаха българския шампион Лудогорец от битката за първите две места в групата. Смяташе се, че е невъзможно "орлите" да се противопоставят на Рома и Бетис, но след първите две срещи разградчани победиха "вълците" и бяха болезнено близо до подвиг и срещу Бетис, но загубиха със зрелищното 2:3.

Рома и Бетис в пряк спор за първото място в Лига Европа

Така носителят на Купата на Краля оглавява класирането с шест точки, следван от Лудогорец и Рома, които са с по три, а на дъното е ХИК Хелзинки без нито една спечелена точка. А сега предстои дерби между испанци и италианци, като изходът от него ще е с ключово значение за първите две места в подреждането.

Коефициентът на efbet за това Бетис да продължи да бъде лидер и с максимален брой спечелени точки и след мача е 4,40, докато ставката за успех на Рома е 1,82. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,80. Двата тима се изправят един срещу друг в четвъртък, 6-и октомври, от 22:00 часа българско време.

Рома и Бетис нямат официален мач помежду си до момента в историята. Преди малко повече от година те се изправят в приятелски мач, в който Бетис печели. Прави впечатление огромната резултатност на сблъсъка - цели седем попадения (5:2 в полза на испанския отбор).

Ще си спретнат ли Рома и Бетис голово зрелище в Лига Европа?

Коефициентът на efbet и този път да се стигне до над 4,5 попадения в мач между тези тимове е 5,60, докато за под 2,5 гола в срещата е 2,05. Съответно ставката за това и Рома, и Бетис да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,77, докато за няма гол/гол е 2,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com