efbet Лига започва: "зелена", "червена" или "синя" - каква ще е титлата? Шансовете на всеки отбор

1352
efbet Лига започва: "зелена", "червена" или "синя" - каква ще е титлата? Шансовете на всеки отбор
Снимка: Ludogorets.com

Изминаха седмици от финала в родната efbet Лига, но ето, че вече дойде време за новото ѝ начало. Както е известно, това се дължи на факта, че Световното първенство по футбол през тази година бе изместено революционно да се проведе през зимата, а не през лятото, тъй като температурите в страната-домакин Катар не позволяват провеждането му през топлите месеци от годината.

Ще грабне ли Лудогорец 12-а поредна титла в българския шампионат?

Така след кратка пауза родният запалянко отново ще наблюдава срещите от българския шампионат. Ще бъде изключително любопитно и дали ще продължи убийствената хегемония на Лудогорец. "Орлите" завоюваха своята невиждана в България 11-а поредна титла през миналата кампания, но нямат намерения да приключват, целейки се и в 12-ата. Коефициентът на efbet да успеят да го сторят е 1,49.

Разградчани са големият фаворит, а въпреки отличния край на миналия сезон за Левски, "сините" не са отборът с най-големи шансове след "орлите". Това е ЦСКА, който бе и основният конкурент на Лудогорец в последните години. "Армейците" обаче завършиха много слабо миналата кампания, а освен това закъсняват и със селекцията за тази. Ставката те да спечелят сезон 2022/23 в родния футбол е 4,30.

Станимир Стоилов стори невъзможното и спечели Купата на България с Левски. Освен че "сините" ще играят в Лигата на конференциите, те показаха и огромно игрово и тактическо израстване при Мъри. Ако те продължат с тази си градация, коефициентът от 5,00 за това да спечелят efbet Лига през новия сезон изглежда доста примамлив.

Следващият отбор с най-добри шансове за спечелване на титлата според букмейкърите е ЦСКА 1948. Идването на Любослав Пенев бе посрещнато с огромен ентусиазъм в клуба, а новите трансферни попълнения по традиция не са малко. Ставката за това ЦСКА 1948 да е шампион в efbet Лига през сезон 2022/23 е 10,00.

Възможна ли е шокираща връзка в efbet Лига за сезон 2022/23?

Коефициентите на efbet за останалите отбори да бъдат шампиони са както следва: Ботев Пловдив и Черно море - по 35,00; Локомотив Пловдив и Славия - по 200,00; Берое - 300,00; Локомотив София, Хебър, Пирин Благоевград и Арда - по 1000,00; и Септември София, Спартак Варна и Ботев Враца - по 2000,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com