Фен хвана обръщалка и точен резултат на 4000+ коефициент на Световното (СНИМКА)

2227
Фен хвана обръщалка и точен резултат на 4000+ коефициент на Световното (СНИМКА)
Снимка: iStock

Световното първенство по футбол 2022 вече е в историята, а първенството донесе много емоции на феновете. Надпреварата предложи изключителни обрати, сензации и драма до последния съдийски сигнал, след като Аржентина стана световен шампион след изпълнение на дузпи.

С 1 лев залог - 4500 лева печалба

Емоции не липсваха и в света на спортните залози. Клиент на efbet записа впечатляваща почелба от Мондиала, която ще помни дълго. Със залог от само 1 лев играчът постигна впечатляваща печалба от близо 4500 лева.

Как се познава "обръщалка" в мач на Испания

Изкусният познавач се възползва от топ коефициентите на efbet, за да комбинира два пазара от мачовете Япония - Испания и Коста Рика - Германия. Както е известно, тези два мача предложиха истинска драма до последно, като в крайна сметка "Ла Фурия" падна, а това ихвърли Бундестима от турнира.

Играчът успя да хване "обръщалка" на Япония - Испания на първо полувреме/краен резултат, като прогнозира Испания да води на почивката, а Япония да спечели мача. Коефициентът за тази прогноза е бил 56.00.

Точен резултат 2:4 за Германия

Другата прогноза в печелившия фиш е била точен резултат на Коста Рика и Германия - 2:4. За това пък ставката е била още по-висока - 80.00. Комбинирайки двата пазара, играчът е постигнал коефициент 4480, на който е поставил 1 лев, за да прибере и съответната печалба.

Разбира се, не бива да се забравя, че хазартът крие своите рискове, поради което трябва да остане само и единствено за забавление.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com