Интер не спира да пропада в Серия А - в следващия мач се задава голяма опасност

1880
Интер не спира да пропада в Серия А - в следващия мач се задава голяма опасност
Снимка: Getty Images

Ситуацията за Интер в италианската Серия А става все по-сложна и неприятна. "Нерадзурите" заемат деветото място с едва 12 пункта от осем изиграни двубоя. Толкова има и осмият в подреждането Сасуоло, който е следващият им опонент, като победата за Интер е задължителна - не само за да се съкрати изоставането към върха, но и за да не продължи пропадането, тъй като потенциално тимът може да бъде изпреварен и от Фиорентина, и от Торино (при загуба от Сасуоло).

След победата над Барселона: Интер търси успеха и в Серия А

Грандът от Милано има три поражения в последните четири шампионатни сблъсъка, но сега влиза със самочувствие в дуела срещу Сасуоло, тъй като само преди броени дни "нерадзурите" сломиха испанския гранд Барселона в двубой от групите на Шампионска лига.

Коефициентът на efbet за това Интер отново да победи е 1,78, докато ставката за успех на сметката на Сасуоло е 4,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,30. Двубоят между двата тима ще се състои в събота, 8-и октомври, от 16:00 часа българско време.

Последната среща между тези съперници бе спечелена от Сасуоло с 2:0. Това е и едва вторият им дуел от последните пет директни двубоя във всички турнири, в който няма гол/гол (както и единственият, в който няма над 2,5 отбелязани попадения). За въпросните пет мача са вкарани общо 17 гола - средно по над три на сблъсък.

Ще си спретнат ли Интер и Сасуоло голово зрелище в Серия А?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 3,5 попадения е 2,55, докато за под 2,5 гола в мача е 2,40. Съответно ставката за това и Сасуоло, и Интер да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,65, докато за няма гол/гол е 2,35.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com