Испания брани върха си от Роналдо и Португалия: идва грандът, лишил Италия от Мондиал 2022

2218
Испания брани върха си от Роналдо и Португалия: идва грандът, лишил Италия от Мондиал 2022
Снимка: GettyImages

След тази пауза за двубоите на националните отбори по футбол ще станат ясни и четирите тима, които ще си оспорват трофея в третото издание на Лигата на нациите. Първият победител в историята му Португалия е близо до изхода в групите, тъй като две срещи преди края лидер е Испания с осем точки (една повече от "мореплавателите"), докато Чехия и Швейцария заемат последните две места със съответно четири и три пункта.

Дерби: Испания посреща Швейцария в Лигата на нациите

Така сблъсъкът срещу Швейцария е задължителен за спечелване за Испания, ако иска да се бори за трофея във финалната четворка и тази година. Все пак трябва да се отбележи, че и загуба няма да е фатална, тъй като последният мач в групата е дерби с Португалия и пряк спор за първата позиция.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Луис Енрике и компания е 1,50, докато ставката за втора победа (и то поредна) на сметката на Швейцария е 7,00. Пазарът за равенство пък е оценен на 4,40. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 24-ти септември, от 21:45 часа българско време.

Напомняме, че именно Швейцария спечели квалификационната група за Световното първенство в Катар, в която бе и Италия - пратена на плейофи и злощастно отпаднала от Северна Македония. Психологическото предимство определено е на страната на Испания. Тимът победи с 1:0 първия им мач от групите, а през миналата година отстрани Швейцария на четвъртфиналите на Европейското първенство след дузпи (равенство с по един гол в редовното време).

Ще си спретнат ли Испания и Швейцария голово зрелище?

Коефициентът на efbet за под 2,5 попадения в пореден двубой между тези съперници е 1,91, докато за над 2,5 гола е 1,98. Съответно пък ставката за това и Испания, и Швейцария да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,75.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com