Италия срещу аутсайдера, изумил Англия, Германия, Франция и Португалия

1286
Италия срещу аутсайдера, изумил Англия, Германия, Франция и Португалия
Снимка: Getty Images

След тежките сблъсъци срещу Аржентина и Германия за Италия предстои поне на хартия по-лек мач. Той отново е от Лигата на нациите, като "скуадра адзура" се изправя срещу тима, който поне временно оглавява класирането в тежката група с Бундестига и Англия. Става въпрос за Унгария.

Унгария в търсене на сензацията срещу пореден европейски гранд - Италия

Страната победи изненадващо с минималното 1:0 "трите лъва" и се качи на върха след равенството между Италия и Германия. Унгария отново попадна в "група на смъртта", след като на Европейското първенство по футбол през миналата година бе в група с Франция, Португалия и отново Бундестига. И тогава, и сега - унгарците изумяват именитите си съперници.

Коефициентът на efbet те да го сторят отново и да затвърдят първата си позиция с победа е 8,40, докато ставката за успех в полза на Италия е 1,44. Пазарът за равенство е оценен на 4,80. Мачът ще се състои във вторник, 7-и юни, от 21:45 часа българско време в Чезена.

Последната среща на "скуадра адзура" с този опонент бе преди цели 15 години, когато през 2007 година Унгария печели с 3:1 в приятелски мач. Единствените две останали срещи между тези съперници през този век са в световните квалификации за Мондиал 2002. Тогава в първата среща си спретват голово равенство 2:2, а във втората италианците печелят с минималното 1:0.

Макар и да става въпрос за срещи отпреди над 20 години, прави впечатление, че сблъсъците между тези отбори са много оспорвани. В два от споменатите три през този век се стига до гол/гол и цели четири попадения. Така за въпросните три мача са отбелязани общо девет гола, което прави средно по точно три на двубой.

Ще има ли много голове на Италия - Унгария?

Коефициентът в този случай попаденията да са над 3,5 е 3,50, дкоато за под 2,5 гола е 1,89. Съответно ставката за това Италия и Унгария да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,35, докато за няма гол/гол е 1,66.

Ако се върнем още назад във времето, стигаме и до онова 3:1 в европейски квалификации през 1991 година, което е в полза на Италия. Именно това е резултатът и при последната им среща, като и в двата случая е в полза на домакина.

Коефициентът на efbet и в този дуел между Италия и Унгария резултатът да бъде точно 3:1 в полза на домакинстващия тим е 13,00. Съответно пък ставката за това втори пореден мач между тези опоненти да завърши при точен резултат 3:1 в полза на Унгария, която този път е в ролята на гост, е 100,00.

ОЩЕ: УНГАРИЯ СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ, НО КАКВО СТАНА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com