Левски бе милостив със "спартанците", но "синята" публика иска зрелище в Европа

3132
Левски бе милостив със "спартанците", но "синята" публика иска зрелище в Европа
Снимка: Levski.bg

Носителят на Купата на България Левски продължава да радва своите привърженици след разочароващия откриващ за сезона двубой. "Сините" набраха скорост и се представят на ниво и в европейските клубни турнири, където вече отстраниха ПАОК, а сега имат и преднина от 1:0 след първия двубой срещу Хамрун Спартанс от Малта.

Левски довършва започнатото срещу "спартанците" в Европа

Левски може да съжалява, че не си осигури по-сериозен аванс, но и да не забравяме, че до последните секунди дори не водеше в резултата. Сега, пред собствена публика, се очаква преимуществото на софийския отбор да е още по-сериозно и да няма никакви проблеми със "спартанците".

Коефициентът на efbet за нова победа в полза на Станимир Стоилов и компания е 1,35, докато успех за гостите от Хамрун Спартанс е със ставка 9,00. Пазарът за равенство пък е оценен на 5,20. Двубоят между двата тима ще се състои в четвъртък, 11-и август, от 21:00 часа, като ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов".

Прави впечатление факта, че през този сезон трудно се вкарва на Левски. "Сините" са изиграли общо шест официалния двубоя до момента през кампанията, като са получили само общо две попадения - едно при загубата на старта от ЦСКА 1948 и едно при равенството 1:1 с ПАОК, което бе достатъчно, за да продължи българският тим напред.

Ще има ли голове на Левски - Хамрун Спартанс?

Коефициентът на efbet да има под 2,5 попадения в мача е 1,74, докато за над 2,5 гола в срещата е 2,15. Съответно ставката за това в този сблъсък от квалификациите за Лигата на конференциите Левски и Хамрук Спартанс да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,15, докато за няма гол/гол е 1,74.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com