Лидерът в efbet Лига ще пази първото си място в трудно столично дерби

2080
Лидерът в efbet Лига ще пази първото си място в трудно столично дерби
Снимка: cska1948.bg

И преди старта на 15-ия кръг в българската efbet Лига лидер е отборът на ЦСКА 1948. Столичният тим има 30 точки от 14 мача, но му предстои да се изправи в дерби срещу друг отбор от София - Славия. "Белите" към момента са на седмото място с 24 точки и на първо място се целят да влязат в топ 6. Те са изиграли и един двубой по-малко в сравнение със сегашния им противник.

ЦСКА 1948 ще пази върха в efbet Лига: Славия приема лидера

Коефициентът на efbet за това Любослав Пенев и неговите футболисти да запишат втора поредна победа в първенството е 2,24, докато ставката за успех на сметката на Славия е 3,30. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,65. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 22-ри октомври, от 17:30 часа в квартал "Овча Купел".

ЦСКА 1948 се намира в серия от два поредни официални двубоя без успех над този опонент, но има преимущество, ако погледнем последните им четири срещи. В тях "червените" имат две победи, едно равенство и едно поражение. Любопитното е, че във всеки един от въпросните мачове се стига до над 2,5 попадения, като изключение прави само последният. В тези четири срещи са реализирани общо 15 попадения, което прави средно по почти четири на мач.

Ще си спретнат ли ЦСКА 1948 и Славия голово шоу в efbet Лига?

Коефициентът на efbet и в този дуел между тези съперници да се стигне до над 3,5 попадения е 3,25, докато за под 2,5 гола в мача е 1,98. Съответно ставката за това и ЦСКА 1948, и Славия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,77, докато за няма гол/гол е 2,15.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com