Лудогорец получава огромен шанс в efbet Лига - най-големият такъв до момента през сезона

7359
Лудогорец получава огромен шанс в efbet Лига - най-големият такъв до момента през сезона
Снимка: ПФК Лудогорец

Дербито на кръга в българската efbet Лига противопоставя столични грандове, но едновременно с това кръгът предоставя и отличен шанс за хегемона в родния футбол за последните години - шампиона Лудогорец. В него "орлите" посрещат у дома Арда, а победата ще бъде повече от задължителна.

Лудогорец ще опита да вземе максимума от дербито на кръга в efbet Лига

Анте Шимунджа и компания ще гонят трите точки на всяка цена, защото те ще гарантират, че Лудогорец ще се възползва от грешна стъпка на някой от двата си най-големи конкурента през тази кампания за титлата (а при най-доброто стечение на обстоятелствата за разградчани - грешна стъпка и от двата тима).

Коефициентът на efbet Лудогорец да се възползва и да спечели пред собствена публика е 1,22, докато ставката за успех в полза на гостите от Кърджали е 14,00. Пазарът за равенство е оценен на 7,50. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 18-и септември, от 19:45 часа българско време.

Разградчани са в серия от четири поредни победи над този опонент, но трябва да се отбележи, че преди това бяха записали две последователни равенства срещу Арда. Общо във всички тези шест сблъсъка са отбелязани 21 попадения, което прави средно по над три на мач. Случаите, в които се е стигало до гол/гол пък, са четири на брой.

Ще си спретнат ли Лудогорец и Арда ново голово зрелище в efbet Лига?

Коефициентът на efbet за това в този дуел да има над 3,5 попадения е 2,65, докато за под 2,5 гола е 2,30. Съответно ставката за това и Лудогорец, и Арда да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,20, докато за няма гол/гол е 1,74.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com