Ман Сити с Холанд срещу Ливърпул без Мане? Юнайтед и CR7? Фаворитите във Висшата лига

3842
Ман Сити с Холанд срещу Ливърпул без Мане? Юнайтед и CR7? Фаворитите във Висшата лига
Снимка: Getty Images

През миналия сезон привържениците на футбола в Англия отново не останаха разочаровани откъм интрига, качество и напрежение. В крайна сметка Манчестър Сити отново стана шампион, а Ливърпул остана болезнено близо до "гражданите". Добрата новина за феновете е, че паузата между сезоните ще е малка и скоро отново ще видим футбол на Острова поради факта, че Световното първенство в Катар ще се проведе през зимата.

Кой ще грабне трофея от Висшата лига през сезон 2022/23?

Сезонът в Англия формално ще започне на 30 юли, когато е финалът за "Къмюнити Шийлд". В седмицата след този двубой ще започне и Висшата лига. А там фаворити на букмейкърите отново са Сити и Ливърпул, като манчестърци имат сериозно предимство. В борбата могат да се окажат и Челси, Тотнъм и Манчестър Юнайтед, където все още не са сигурни дали ще успеят да задържат голямата си звезда Кристиано Роналдо.

Коефициентът на efbet Манчестър Сити успешно да защити отново трофея си от английския шампионат е 1,56. Съответно пък ставката Юрген Клоп и компания да детронират Пеп Гуардиола от трона и да завоюват титлата е 3,10. Шансовете на другите грандове са оценени далеч по-ниско - Тотнъм - 14,00, Челси - 16,00, Манчестър Юнайтед - 28,00, Арсенал - 50,00.

С най-нисък шанс за това да спечели титлата във Висшата лига е поставен отбор, който се завръща в най-високото ниво на футбола в страната. Става въпрос за Борнемут, като ставката "черешките" да грабнат трофея за сезон 2022/23 е 1600,00.

Кой ще стане голмайстор на Висшата лига за сезон 2022/23?

Разбира се, към Манчестър Сити се присъедини и Ерлинг Холанд, което ще направи битката за голмайстор на Висшата лига още по-жестока. Коефициентът на efbet норвежецът да я спечели в дебютния си сезон е 4,40. Ставката за Мохамед Салах е 5,40, а след него следват: Хари Кейн - 7,00, Хюн-Мин Сон - 11,00, Кристиано Роналдо - 11,00, Дарвин Нунес - 13,00 и Габриел Жезус - 21,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com