Милан и Наполи в свирепо дерби на върха в Серия А

2417
Милан и Наполи в свирепо дерби на върха в Серия А
Снимка: Guliver/GettyImages

Италианските грандове Милан и Наполи се изправят тази вечер един срещу друг в голямото дерби от 18-ия кръг в Серия А. "Росонерите" посрещат неаполитанците на "Сан Сиро" в мач, който може да се окаже повратен за развоя на битката за титлата в Италия.

Милан и Наполи стартираха перфектно кампаниите си в Серия А, като дълго време трупаха победа след победа и изглеждаха като недостижими на върха в подреждането. След това обаче дойдоха и първите грешни стъпки, които веднага бяха наказани от Интер, който е новият лидер в италианското първенство.

В последните си шест мача в Серия А Наполи има само една победа - срещу Лацио с 4:0. "Малките магаренца" допуснаха поражения от Интер, Аталанта и Емполи, които ги изместиха от първите две места, а понастоящем дори се нареждат четвърти, след Аталанта.

Наполи и Милан с три "хикса" в последните си пет срещи

Милан също стъпи накриво в последния кръг, след като завърши наравно с Удинезе. Три от последните пет срещи между Милан и Наполи са завършили без победител, но в последният мач, изигран през март, тимът от Неапол спечели с 0:1 на "Сан Сиро". За днешния двубой efbet предлага 2.35 коефициент за победа на Милан, 3.60 за равен и 3.20 за победа на Наполи.

"Суша" откъм голове в последните 5 мача между Милан и Наполи

В последните си пет срещи Наполи и Милан нито веднъж не са си вкарали повече от 2 гола, като два от мачовете са завършили без попадения. През този сезон двата тима са със сходни показатели по отбелязани и допуснати голове. efbet дава 1.80 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.10 за под 2,5 гола.

КАКВО СЕ СЛУЧИ В ДЕРБИТО - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com