Мисията (не)възможна: Барса трябва да бие Байерн, за да оцелее в Шампионска лига

2636
Мисията (не)възможна: Барса трябва да бие Байерн, за да оцелее в Шампионска лига
Снимка: Getty Images

Испанският колос Барселона е сериозно застрашен от това да отпадне от Шампионска лига още в груповата фаза на надпреварата. В последен шести мач от групите каталунците гостуват на немския шампион Байерн Мюнхен, а само победа ще гарантира на Барса сигурно място в елиминациите на турнира.

Байерн вече си осигури класиране за елиминациите, след като спечели предишните си пет срещи в Шампионска лига. Сега баварците могат да вгорчат живота на намиращия се в криза Барселона, който понастоящем е втори със седем точки - с две повече от Бенфика, който е с еднаква голова разлика с "блаугранас" и ще приеме у дома тима на Динамо Киев.

4.50 коефициент за Барса да победи Байерн на "Алианц Арена"

В случай, че Бенфика победи Динамо, това би означавало, че дори и равенство за Барса на "Алианц Арена" няма да е достатъчно, тъй като португалците ще ги изравнят по точки и ще са с по-добра голова разлика. Барселона се нуждае от победа срещу Байерн, а за такъв залог efbet предлага коефициент 4.50. За равенство в мача коефициентът е 4.60, а за победа на домакина Байерн - 1.62.

УСПЯ ЛИ БАРСЕЛОНА ИЛИ ТРАГЕДИЯТА Е ПЪЛНА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Ще има ли "дъжд от голове" в Мюнхен?

Барса загуби от Байерн с 0:3 на "Камп Ноу" в първата среща между двата отбора в груповата фаза. Каталунците нямат добри спомени срещу този съперник и от миналата година, когато баварците ги разгромиха с 2:8 в едно от най-срамните поражения в историята на Барселона. Дали и в този мач ще "завалят" голове? efbet дава 1.38 коефициент за над 2,5 гола в мача, докато за под 2,5 гола коефициентът е 3.10. Залогът за това двата отбора да отбележат гол в мача е 1.43.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com