Може ли Евертън да зарадва Ливърпул с триумф над Манчестър Сити?

3277
Може ли Евертън да зарадва Ливърпул с триумф над Манчестър Сити?
Снимка: Getty Images

Битката за титлата във Висшата лига се възобнови, след като през седмицата Ливърпул разгроми Лийдс с 6:0 и се доближи на само три точки до лидера Манчестър Сити. Сега и двата тима са с равен брой мачове, като остават 12 кръга до края на шампионата.

Шампионът Сити бе разклатен в последния кръг, когато отстъпи на Тотнъм. Сега възпитаниците на Хосеп Гуардиола се изправят срещу градския съперник на Ливърпул - Евертън, който е 16-и и води битка за оставането си в елита на Англия.

9 поредни победи за Манчестър Сити срещу Евертън

Манчестър Сити е в серия от девет поредни победи срещу Евертън във всички турнири, като затова и не е изненадващо, че efbet дава 1.29 коефициент за победжа на "небесносините" на "Гудисън Парк". Коефициентът за равенство в мача е 6.40, докато ставката за победа на Евертън е 11.00.

Сити не допусна нито един гол в последните си три мача срещу Евертън, като вкара общо 10 гола. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в днешния мач е 1.57. Пазарът за това само Манчестър Сити да успее да вкара над 2,5 гола в срещата е 2.15, а залогът Евертън да не вкара гол в мача е 2.00.

НЕЗАСЛУЖЕН УСПЕХ - КОЙ СПЕЧЕЛИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Манчестър Юнайтед среща предпоследния във Висшата лига

Двубоят между Евертън и Сити започва в 19.30 часа българско време, а от 17.00 играе другият гранд от град Манчестър - Юнайтед. "Дяволите" се изправят срещу предпоследния Уотфорд. Коефициентът за победа на Манчестър Юнайтед е 1.36, равенството се оценява на 5.60, докато за победа на Уотфорд ставката е 9.20.

Очаква се атаката на Юнайтед отново да се води от суперзвездата Кристиано Роналдо, за когото коефициентът да вкара гол срещу Уотфорд е 2.05. Залогът за над 2,5 гола в срещата пък се котира на 1.67.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД СЕ СКЪСА ДА ПРОПУСКА - КАКВО СТАНА НАКРАЯ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com