Мощен Сити срещу отслабен Ливърпул: предизвестено ли е дербито на Висшата лига?

2147
Мощен Сити срещу отслабен Ливърпул: предизвестено ли е дербито на Висшата лига?
Снимка: Getty Images

Кръг номер №11 в английската Висша лига противопоставя двата гранда, които убиха всякаква конкуренция в шампионата в последните няколко години - Манчестър Сити и Ливърпул. Актуалният шампион продължава и през този сезон с впечатляващите изяви, но при мърсисайдци се забелязва много сериозен спад.

Ливърпул и Сити оформят дербито на кръга във Висшата лига

Така към момента Сити е втори с 23 точки от девет мача, докато мърсисайдци са на незавидното десето място с едва десет точки от осем срещи. На всичкото отгоре футболистите на Юрген Клоп се намират в серия от три поредни двубоя в първенството, в които не съумяват да спечелят.

Коефициентът на efbet Ливърпул да се върне на победния път в най-добрия възможен момент е 4,10, докато ставката за успех в полза на Сити и нови мъки за мърсисайдци е 1,84. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,30. Двубоят между двата тима ще се състои в неделя, 16-и септември, от 18:30 часа българско време на митичния "Анфийлд".

Изненадващо или не, но Манчестър Сити е без победа в четири поредни мача срещу този опонент, като последните две срещи са спечелени от Ливърпул (никоя от тях обаче не е от Висшата лига). Във въпросните пет двубоя са вкарани невероятните 22 попадения, което прави по средно над четири на мач. Освен това двата тима са в серия от шест поредни мача от всички турнири, в които неизменно се стига до гол/гол.

Ще си спретнат ли Ливърпул и Сити голово шоу във Висшата лига?

Коефициентът на efbet за това в този техен сблъсък да има над 5,5 попадения е 7,00, докато за под 2,5 гола в мача е 2,80. Съответно ставката за това и Ливърпул, и Манчестър Сити да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,51, докато за няма гол/гол е 2,70.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com