Националният отбор по футбол с опит за поправителен

3342
Националният отбор по футбол с опит за поправителен
Снимка: БГНЕС

Българският национален отбор по футбол разочарова привържениците у нас с неочаквана загуба с 1:3 от последния отбор в групата за световните квалификации - Литва, който взе и първи точки до момента след цели шест изиграни срещи. Това окончателно прекърши и без това илюзорните надежди за чудо в тези квалификации.

Какво предстои?

Три дни след гостуването в Литва пък предстои и предпоследният двубой за "лъвовете" от групата. Той ще бъде срещу Северна Ирландия и изглежда като отлична възможност за родните състезатели да се реваншират поне частично пред феновете. Мачът ще се състои на Национания стадион "Васил Левски" във вторник, 12 октомври, от 21:45 часа. Именно българският тим е определен за малък фаворит в срещата, като efbet предлага коефициент от 2,70 за успех на България и от 3,05 за победа в полза на Северна Ирландия (равенството е оценено на 3,10).

Двата тима играха един срещу друг и предо близо седем месеца, когато срещата не излъчи победител и завърши при нулево равенство. Все пак последните два мача на родните национали виждат повече попадения - в контролата срещу Грузия преди малко повече от месец (4:1 в наша полза) и вече споменатото поражение с Литва с 1:3. Така в три от последните пет мача на селекцията на Ясен Петров има поне по три попадения. Коефициентът на efbet за това отново да има над 2,5 гола в срещата 3,05 (и съответно 1,45 за под 2,5 гола).

Кои играчи са във форма?

Кирил Десподов се намира в добра форма и именно той порази Литва от пряк свободен удар, за да изравни временно резултата. Чрез попадението той продължи серията си от официални мачове за националния, в които неизменно се разписва или дава асистенция, на три. Залог на това, че Десподов ще се разпише и срещу Северна Ирландия, би бил умножен по 4,80, ако се окаже верен.

Какви са тенденциите?

Напоследък се забелязва тенденция при "лъвовете" едновременно да допускат, но и да вкарват гол. Това се е случвало в 75% от последните четири срещи (при тях имаме една победа, едно равенство и една загуба). Коефициентът на efbet за това и България, и Северна Ирландия да отбележат в срещата помежду им, е 2,45. Съответно коефициентът за това да няма гол/гол е 1,65.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com