Най-сетне: Висшата лига на Англия е тук! Стартът е с лондонско дерби

1929
Най-сетне: Висшата лига на Англия е тук! Стартът е с лондонско дерби
Снимка: Getty Images

Както е известно, за първи път в исторически план Световното първенство по футбол (тази година в Катар) ще се проведе през зимата. Това промени и календара за европейския клубен футбол, като много шампионати се съобразиха с това и започнаха по-рано сезон 2022/23.

Сезонът във Висшата лига ще бъде открит с дерби!

Това важи и за английската Висша лига. Първенството, което от мнозина е смятано за най-силното в света. А още в първия кръг ще станем свидетели и на първото градско дерби за кампанията. И то не какво да е - столично такова. Именно сблъсъкът Кристъл Палас - Арсенал ще стартира новия сезон.

Коефициентът на efbet за успех в полза на "орлите", които са и домакин в мача, е 4,50, докато за победа за "артилеристите" ставката е 1,85. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,90. Двубоят между двата тима ще се проведе в петък, 5-и август, от 22:00 часа българско време.

Любопитен факт е, че за последните им осем срещи (всички те са от английската Висша лига) Кристал Палас има предимство пред преките двубои. Нещо повече, Арсенал е спечелил само един от тези осем мача. В други два е допуснал загуба, а останалите пет са завършили наравно.

Почти винаги обаче двата тима спретват голово зрелище за зрителите. В шест от въпросните последни осем двубоя се е стигало до гол/гол, а само в два случая е нямало над 2,5 попадения.

Ще си спретнат ли отново Кристал Палас и Арсенал голово зрелище?

Коефициентът на efbet и в този случай да се стигне до над 4,5 попадения и голово зрелище за привържениците е 6,40, докато за под 2,5 гола е 1,92. Съответно ставката за това и Кристал Палас, и Арсенал да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,88, докато за няма гол/гол е 1,97.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com