Неочаквано звездно присъствие, люти битки и българска следа: групите в Лига Европа започват

966
Неочаквано звездно присъствие, люти битки и българска следа: групите в Лига Европа започват
Снимка: Getty Images

Започва груповата фаза във втория по сила европейски клубен турнир Лига Европа. Още в първия ден има сблъсъци, към които очакванията за зрелище са сериозни. Личат и много звездни имена, които ще придадат допълнителен блясък към състезанието, а да не забравяме и не на последно място българското участие.

Групите в Лига Европа започват с блясък

Родният хегемон в последните години Лудогорец започва срещу възможно най-трудния си опонент в групите - Рома. Жозе Моуриньо за пореден път ще се завърне в България и коефициентът на efbet за това Специалния да си тръгне с трите точки е 1,53. Ставката пък за успех на Лудогорец е 6,00, докато пазарът за равенство е оценен на 4,50.

Безспорно най-звездно присъствие в състезанието ще придават английските грандове Манчестър Юнайтед и Арсенал. Ще бъде любопитно и до каква степен техните наставници дават почивка на основните футболисти, изнасящи им двубоите в английската Висша лига.

Коефициентът за това "артилеристите" да започнат с успех в групите на Лига Европа и да победят Цюрих е 1,30 и съответно 9,20 за това да загубят (равенството е оценено на 6,00). Ставката пък за това "червените дяволи" да победят Реал Сосиедад е 1,72 (и съответно 4,80 за победа за Реал и 3,95 за равенство).

Ще има ли изненади на старта на групите в Лига Европа?

Трябва да отбележим присъствието и на други отбори от топ първенства на Европа като Лацио, Монако, Бетис. Коефициентът на efbet римските "орли" да победят Фейенорд е 2,05 (и съответно 3,45 за това да загубят), ставката за успех на монегаските над коравия балкански гранд Цървен звезда е 2,25 (и съответно 3,20 за това да загубят). Бетис пък гостува на ХИК Хелзинки и коефициентът да победи е 1,35 (и съответно 8,60 да загуби).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com