От 2-ри опит: пропадащ Ливърпул ще се бори с още по-озлобени "вълци"

1512
От 2-ри опит: пропадащ Ливърпул ще се бори с още по-озлобени "вълци"
Снимка: GettyImages

Ливърпул и Уулвърхемптън ще опитат още веднъж да определят кой измежду двата тима ще се класира за 1/16-финалите на най-стария футболен турнир - ФА Къп. Преди дни двата тима не се победиха и завършиха при 2:2 на "Анфийлд" и сега следва преиграване. То обаче ще бъде още по-тежко за Ливърпул, тъй като "вълците" не останаха никак доволни от спорните решения в миналата среща.

Ливърпул и "вълци" имат неуредени сметки във ФА Къп

Коефициентът на efbet за това този път Уулвърхемптън да успее да победи е 3,65, докато ставката за по-убедително представяне на Ливърпул (въпреки че този път е в "леговището" на "вълците") и успех за тима е 2,10. Пазарът за равенство е оценен на 3,75. Двата отбора излизат един срещу друг във вторник, 17-и януари, от 21:45 часа българско време.

Победителят измежду тези два тима ще срещне Брайтън на следващата фаза. Именно "чайките" пък победиха Юрген Клоп и компания с 3:0 в последния кръг от Висшата лига. Така вече девет поредни срещи на Ливърпул имат поне три попадения (само в два от случаите са "едва" по три гола - повечето пъти има още по-сериозен брой голове). Освен това последните два мача между мърсисайдци и Уулвс са видели общо осем попадения - средно по четири на мач.

Ще си спретнат ли Ливърпул и Уулвс ново голово шоу?

Коефициентът на efbet за голям голов празник и над 4,5 попадения в срещата е 5,40, докато за под 2,5 гола в мача е 2,20. Съответно ставката за това и Уулвърхемптън, и Ливърпул да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,66, докато за няма гол/гол е 2,35.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com