Отличен шанс: Барселона е на 2 победи от първи трофей с Шави

1271
Отличен шанс: Барселона е на 2 победи от първи трофей с Шави
Снимка: Getty Images

Барселона безспорно вдигна нивото след пристигането на Шави начело на тима, като освен това бяха привлечени и немалко нови футболисти, които допълнително да повишат класата на състава. Въпреки това е факт, че каталунците все още нямат спечелен трофей с младия специалист начело. Сега пред тях се открива страхотен шанс за такъв - Суперкупата на страната - необходими са две победи.

Бетис и Барселона в спор за място на финала за Суперкупата на Испания

Коефициентът на efbet за това Барселона да направи първата крачка и да грабне първия успех е 1,61, докато ставката за това изобщо да не се стигне до втора среща и носителят на Купата на Краля да спечели е 5,80. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,80. Двата отбора се срещат един срещу друг в четвъртък, 12-и януари, от 21:00 часа българско време.

Както е известно, от няколко сезона насам бе взето решението в борбата за Суперкупата на Испания да участват общо четири отбора, които да образуват своеобразни полуфинали. Това пък означава, че ако Бетис и Барселона не съумеят да се победят в редовното време, то ще последват две продължения от по 15 минути. Ако и след тях не бъде излъчен победител - изходът ще дойде след дузпи.

Ще си спретнат ли Барселона и Бетис голово шоу за Суперкупата?

Коефициентът на efbet именно за това развръзката да не настъпи в редовното време и каталунците да спечелят в продълженията е 9,80 (съответно за това да се класират след дузпи - 19,00). Ставката пък за това Бетис да се класира за финала след продължения е 27,00 (и съответно за това да се класират след дузпи - 19,00).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com