ПСЖ бе спрян: Меси, Мбапе и Неймар ще опитат да му върнат отнетото

4438
ПСЖ бе спрян: Меси, Мбапе и Неймар ще опитат да му върнат отнетото
Снимка: GettyImages

Серията на френския шампион ПСЖ бе прекратена. Парижани не само че спечелиха първите си три срещи от новия сезон в Лига 1, но и отбелязаха изумителните 17 попадения в тях. Последва обаче дербито с Монако и перфектният точков актив на звездната селекция бе нарушен с едно равенство (1:1).

ПСЖ ще се връща на победния път в Лига 1

Лионел Меси, Неймар, Килиан Мбапе и компания със сигурност ще искат да се върнат на победния път и да стартират нова, колкото е възможно по-дълга серия от успехи. Шанс за начало на подобно нещо е гостуването Тулуза, който към момента заема 10-ата позиция във временното класиране.

Коефициентът на efbet за успех в полза на ПСЖ е 1,23, докато победа за домакините от Тулуза е със ставка 13,00. Пазарът за равенство е оценен на 7,80. Двубоят между двата тима ще се състои в сряда, 31-ви август, от 22:00 часа българско време.

ПСЖ е спечелил всеки от последните пет мача от това съперничество, като последната им среща е от август 2019 година. Три от въпросните двубои са завършили с напълно идентичен резултат - 1:0 в полза на ПСЖ. В другите две срещи обаче са отбелязани общо цели 12 попадения - средно по шест на двубой (и в двата случая има гол/гол).

Ще си спретнат ли Тулуза и ПСЖ голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това и в този случай да има общо над 5,5 попадения в мача е 5,20, докато за под 2,5 гола е 3,45. Съответно ставката за това и ПСЖ, и Тулуза да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,84, докато за няма гол/гол е 2,05.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ПСЖ С РУТИННА ПОБЕДА - ПОДРОБНОСТИ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com