Ранен Реал приема "абоната" Интер в спор за първото място в Шампионска лига

1962
Ранен Реал приема "абоната" Интер в спор за първото място в Шампионска лига
Снимка: Getty Images/Guliver

Финалните битки в тазгодишното издание груповата фаза на най-престижния европейски клубен турнир Шампионска лига са тук. Време е за шестия кръг, в който категорично ще паднат всички неясноти. А единствената такава в група D е дали Реал Мадрид ще задържи първото си място.

"Кралския клуб" посреща на "Сантяго Бернабеу" Интер, с който се сблъсква за пореден път в последно време. Двата тима бяха в една група и през миналата кампания, когато испанците взеха и двете срещи. Те спечелиха и гостуването си на "Джузепе Меаца" през този сезон и имат преднина от две точки пред "нерадзурите". Излизат отново един срещу друг във вторник (07.12) от 22:00 часа българско време.

Така 13-кратният носител на трофея може да се задоволи и с една точка, която ще е достатъчна за лидерската позиция и поне на хартия по-лесен съперник на осминафиналите. Коефициентът на efbet за четвърти пореден успех на Реал срещу Интер е 2,20, докато за победа в полза на "нерадзурите", която ще им осигури първото място - 3,40 (равенството е оценено на 3,60).

Впечатляваща форма и за Реал Мадрид, и за Интер

Трябва да се отбележи, че и двата тима са в превъзходна форма. Реал е в серия от осем поредни победи и общо единадесет мача без загуба, докато Интер печели пет поредни двубоя и е непобеден също в единадесет сблъсъка.

Любопитното обаче е, че испанците са имали "суха" мрежа само в пет от тези случая, а италианците също не могат да се похвалят с много по-добър показател - шест, като същевременно те не отбелязаха на "белия балет" при последните им две срещи. Коефициентът на efbet за това и този път защитите на двата тима да се пропукат (гол/гол) е 1,60, докато за няма гол/гол - 2,50.

В последните два мача "нерадзурите" може и да не намериха пътя към вратата на Тибо Куртоа, но преди тях зрителите станаха свидетели на зрелищното 3:2 на "Сантяго Бернабеу". Предвид формата в отбрана и нюха в атака и за двата отбора, не изглежда невъзможен нов голов трилър. Ставката за над 4,5 попадения в мача е 5,20, докато за под 2,5 - 2,30.

КАКВО НАПРАВИ РЕАЛ МАДРИД В МАЧА С ИНТЕР - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Кой ще замени Карим Бензема за Реал Мадрид?

Голямата липса за домакините обаче ще е Карим Бензема, който се намира в чудовищна форма. А без него головата мощ на Реал определено ще пострада. Все пак Карло Анчелоти ще се надява да блесне другият правещ фурор в атака през тази кампания играч на тима - Винисиус Жуниор. Бразилецът е втори в Ла Лига след Бензема с десет гола (два по-малко от французина), но в Шампионска лига има само две попадения през кампанията.

Коефициентът на efbet за негов гол по всяко време от мача е 2,90, докато за това да открие резултата е 7,20. Двама нападатели от гостите са с еднаква ставка за това да отбележат първото попадение в двубоя - 8,60, като става въпрос за Един Джеко и Лаутаро Мартинес. Коефициентите им за гол по всяко време също са напълно идентични - 3,35.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com