Реал Мадрид, ПСЖ, Манчестър Сити и Челси довършват започнатото в Шампионска лига

2128
Реал Мадрид, ПСЖ, Манчестър Сити и Челси довършват започнатото в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

Най-големият европейски клубен турнир Шампионска лига навлиза в предпоследния пети кръг от груповата фаза на надпреварата. След като в миналия кръг станаха ясни първите пет сигурни 1/8-финалисти, сега се очертава да се изяснят и победителите в част от групите.

Реал, ПСЖ, Сити и Челси в действие

Програмата във вторник вечер предлага мачове с участието на действащия европейски шампион Реал Мадрид, френския колос Пари Сен Жермен и английските грандове Манчестър Сити и Челси. Най-голям интерес поражда двубоят на "гражданите", които се изправят срещу Борусия Дортмунд.

Дортмунд - Манчестър Сити в сблъсъка на вечерта

Сити и Дортмунд са на първа и втора позиция в групата си, съответно с 10 и 7 пункта, като третият и четвъртият в подреждането са със само 2 точки в актива си. За двубоя на "Сигнал Идуна Парк", който е директен спор за първото място, efbet дава 4.90 коефициент за победа на Борусия, 4.50 за равен и 1.63 за победа на Сити.

Реал Мадрид гостува в Германия

Шампионът Реал, който вероятно няма да може да разчита на две от звездите си Карим Бензема и Федерико Валверде, гостува на втория в групата РБ Лайпциг, който е читири точки зад "кралете". efbet дава 2.50 коефициент за победа на Реал, 3.50 за равен и 2.80 за победа на Лайпциг.

ПСЖ посреща израелци

ПСЖ е домакин на израелския Макаби Хайфа, като парижани се нуждаят от победа, тъй като вторият в подреждането Бенфика е с равен брой точки с тях - по 8. efbet дава 1.10 коефициент за победа на ПСЖ, 11.00 за равен и 25.00 за победа на Макаби, който шокира Ювентус в миналия кръг.

Челси ще брани първото си място

Що се отнася до Челси, "сините" гостуват на РБ Залцбург в директен спор за първото място. Разликата между двата тима е една точка в полза на лондончани, а третият Милан е на три пункта зад лидера. efbet дава 1.76 коефициент за победа на Челси, 3.95 за равен и 4.60 за победа на Залцбург.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com