Реал ниже тихомълком победите, но и следващия мач няма да му донесе това, което иска

3138
Реал ниже тихомълком победите, но и следващия мач няма да му донесе това, което иска
Снимка: Getty Images

Миналият сезон бе изключително успешен за Реал Мадрид, който спечели Шампионска лига и испанската Ла Лига. Новата кампания за "кралския клуб" също започва добре - с победа във финала за Суперкупата на Европа и с успех на старта в испанския шампионат, въпреки че важни играчи получиха почивка.

Реал Мадрид с второ гостуване в Ла Лига след трудния успех на старта

Любопитен факт обаче е, че Карло Анчелоти и компания ще трябва да почакат чак до петия си мач за сезона, за да имат възможността да зарадват своите привърженици у дома - на "Сантиаго Бернабеу". Мач на неутрална територия с Айнтрахт, както и цели три гостувания на старта в Ла Лига - срещу Алмерия, Селта и Еспаньол.

Коефициентът на efbet Реал Мадрид да спечели и второто си шампионатно гостуване за новия сезон е 1,76, докато успех за домакина Селта е със ставка 4,60. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,30. Сблъсъкът между двата тима ще се състои в събота, 20-и август, от 23:00 часа българско време.

Реал Мадрид е в серия от четири поредни победи над този съперник в първенството. Трябва да се отбележи обаче, че във всеки един от последните три случая Селта все пак успява да се разпише, макар и само веднъж от тях да губи с един гол разлика. Бляскав бе мачът между тези съперници, завършил при зрелищното 5:2 за Реал, тъй като тогава Селта повеждаше на два пъти в резултата.

Ще си спретнат ли Реал Мадрид и Селта голово зрелище в Ла Лига?

Коефициентът на efbet и в този случай да се стигне до подобен спектакъл и да има над 4,5 попадения е 4,80, докато за под 2,5 гола в мача е 2,35. Съответно ставката за това и Селта, и Реал Мадрид да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 1,69, докато за няма гол/гол е 2,30.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

РЕАЛ МАДРИД НЕ ДОПУСНА ИЗНЕНАДА - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com