Реал с тежка визита в Барселона: ще бъде ли прекъсната перфектната серия?

3049
Реал с тежка визита в Барселона: ще бъде ли прекъсната перфектната серия?
Снимка: Getty Images

Шампионът на Европа и на Испания Реал Мадрид започна успешно откъм резултати и новия сезон 2022/23. "Кралския клуб" вече записа две победи от старта на Ла Лига - над Алмерия (2:1) и над Селта (4:1), като сега му предстои трето поредно гостуване в шампионата (от началото на сезона Реал не е имал двубой на "Сантяго Бернабеу").

Реал Мадрид с поредно гостуване в Ла Лига

То ще бъде в Барселона на местния отбор на Еспаньол, който все още търси първа победа през кампанията, тъй като до момента има равенство със Селта (2:2) и поражение от Райо Валекано (0:2). Евентуална нова загуба би доближила отбора още повече към последните места.

Коефициентът на efbet домакините от Еспаньол да спечелят първи 3 точки накуп през този сезон именно срещу шампиона е 6,60, докато за победа в полза на Реал Мадрид е 1,49. Пазарът за равенство е оценен на 5,00. Двубоят между двата тима ще се състои в неделя, 28-и август, от 23:00 часа българско време.

В последните пет двубоя между тези съперници във всички турнири почти неизменно винаги "кралския клуб" се поздравява с успеха, като само в един от случаите развръзката не е била такава - при загубата с 1:2 именно в дома на Еспаньол. Във въпросните пет срещи пък са реализирани общо 16 попадения. Само в два от мачовете обаче се е стигало до гол/гол.

Могат ли Реал Мадрид и Еспаньол да си спретнат голово зрелище?

Коефициентът на efbet за това и в този техен дуел да има над 2,5 попадения е 1,63, докато за под 2,5 гола в мача е 2,40. Съответно ставката за това и Еспаньол, и Реал Мадрид да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,82, докато за няма гол/гол е 2,10.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

100-МИНУТНА ДРАМА - КАКВО СТАНА В МАЧА, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com