Сензацията в Шампионска лига срещу "заскърцалата" машина Байерн Мюнхен

7209
Сензацията в Шампионска лига срещу "заскърцалата" машина Байерн Мюнхен
Снимка: Getty Images

Време е за втората доза двубои от осминафиналите в Шампионска лига. В днешния ден (16 февруари - сряда) един от сблъсъците противопоставя голям фаворит срещу една от сензациите на тази фаза - РБ Залцбург срещу Байерн Мюнхен, който шокиращо загуби с 2:4 от Бохум в последния кръг в Германия.

Байерн Мюнхен рядко допуска две груби грешки една след друга

Мачът ще се състои в Австрия и ще започне в 22:00 часа българско време. Коефициентът на efbet домакините да спечелят е 6,80, докато за победа в полза на баварската машина е 1,38 (равенството пък е оценено на 5,40).

Двата отбора са се срещали само два пъти в официални мачове до момента в историята. Това се случи през сезон 2020/21 в Шампионска лига, когато жребият ги събра в една група. За двете им срещи пък паднаха общо 12(!) попадения (средно по шест на мач), но и в двата случая германският тим побеждаваше - с 3:1 и с 6:2.

Коефициентът на efbet за това и в третата среща да има над 5,5 попадения е 5,60, докато за под 2,5 е 3,05. Съответно ставката за това и двата тима да успеят да си отбележат гол е 1,61, а за няма гол/гол е 2,35.

Любопитен факт е, че общо за двата мача РБ Залцбург има повече изпълнени ъглови удара - 15 за австрийците срещу едва 8 за баварците. Коефициентът за над 11,5 корнера и в този мач е 2,60, докато за под 9,5 е 2,15.

Левандовски за Байерн, но кой за РБ Залцбург?

Едва ли е изненада за някого, че машината за голове Роберт Левандовски се разписа и при двете официални срещи с РБ Залцбург (единият път дори го стори на два пъти), но по-любопитен е фактът, че има играч на австрийците, който вкара и в двата мача срещу баварците - Мергим Бериша. Той обаче е част от Фенербахче от това лято и няма да може да помогне РБ Залцбург този път.

Коефициентът на efbet за това именно 33-годишният поляк да вкара първото попадение в срещата е 2,90 (толкова е и за това да вкара последния гол в мача), докато за това да се разпише по всяко време от двубоя е 1,40.

КЪСЕН ГОЛ - КАКВО СЕ СЛУЧИ МЕЖДУ БАЙЕРН И ЗАЛЦБУРГ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com