Шампионска лига е ТУК! Дербито на скритите фаворити от 1/8-финалите

1126
Шампионска лига е ТУК! Дербито на скритите фаворити от 1/8-финалите
Снимка: Getty Images

След дълги седмици на очакване: Шампионска лига се завръща! Още в първия ден от най-престижния европейски клубен турнир през 2023-та година предстоят две непредвидими дербита. Едното от тях е между отборите на Милан и Тотнъм. Никой не слага двата отбора сред основните фаворити за спечелването на трофея, но всеки от тях има силите да стигне поне финал.

Милан - Тотнъм: Дербито на непредвидимите в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това италианският шампион да победи в първия мач от дуела между тях е 2,60, докато ставката за успех в полза на лондонския гранд е 2,85. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,40. Двата отбора се изправят един срещу друг на митичния "Сан Сиро". Двубоят ще се проведе във вторник, 14-ти февруари, от 22:00 часа българско време.

Последните два мача между тези тимове биват спечелени от Тотнъм, като Милан не съумява да се разпише. И в двата случая обаче става въпрос за неофициални сблъсъци. Последните им срещи в официални мачове са от Шампионска лига през 2011 година. Тогава отново се срещат на осминафиналите, а в двубоите пада общо само едно попадение - в първия мач за 1:0 за "шпорите".

Ще си спретнат ли Милан и Тотнъм голово шоу в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet за това и този път двата отбора да си отбележат под 1,5 попадения в срещата е 3,60, докато за над 2,5 гола в мача е 1,96. Съответно ставката за това и Милан, и Тотнъм да съумеят да си вкарат по поне едно попадение в двете врати е 1,77, докато за няма гол/гол е 2,10.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com