Шави ще връща Барса на победния път срещу любим съперник

4043
Шави ще връща Барса на победния път срещу любим съперник
Снимка: Getty Images

След два мача без победа Шави Ернандес е задължен да върне Барселона на победния път в испанската Ла Лига, освен ако каталунците не искат да отпаднат от битката за топ 4 в първенството. За целта "блаугранас" се нуждаят от домакинска победа срещу непретенциозния тим на Елче, който се бори за оцеляването си.

Загуба от Бетис и равенство с Осасуна оставиха Барселона на незадоволителната осма позиция - с пет точки изоставане от четвъртото място, заемано от Атлетико Мадрид. Сега каталунците се изправят срещу любим опонент в лицето на Елче, който е загубил последните си седем срещи срещу Барса във всички турнири.

Барса ще се връща към победите срещу борещия се за оцеляване Елче

За днешния двубой efbet предлага 1.38 коефициент за победа на Барселона, 5.50 за равенство и 8.75 за победа на Елче. В началото на месеца Елче победи Кадис, но предишният успех на тима бе едва в началото на октомври. За Барса пък последната победа в Ла Лига дойде срещу Виляреал като гост в края на ноември.

В досегашните си 16 изиграни срещи тимът на Барселона е отбелязал 25 гола и е допуснал 19 попадения. Елче пък е вкарал 16 и е инкасирал 24 гола, но в рамките на 17 мача. efbet предлага 1.70 коефициент за над 2,5 гола в мача и 2.30 за под 2,5 гола.

Севиля срещу Атлетико Мадрид в дербито на кръга в Ла Лига

В друг интересен мач от кръга в Ла Лига Атлетико Мадрид гостува на Севиля в дерби, което ще отдалечи един от двата тима от лидера Реал Мадрид, който и без това е отворил сериозна разлика пред останалите. "Дюшекчиите" загубиха последните си два мача в Испания, докато Севиля ги спечели.

В последните две срещи помежду си Атлетико и Севиля са си разменили по една победа, а преди това в четири поредни мача са завършвали при равен резултат. За днешния мач efbet дава 2.85 коефициент за победа на Севиля, 3.10 за равенство и 2.90 за победа на Атлетико.

Двата тима са с най-силната атака в Ла Лига след тази на Реал, като андалусийци могат да се похвалят и с най-силната защита с едва 11 допуснати попадения. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 2.65, а за под 2,5 гола - 1.55. Залогът за това двата тима да отбележат гол в мача е с коефициент 2.20.

ПРЕВЪРНА ЛИ СЕ МАЧЪТ В КОШМАР ЗА БАРСЕЛОНА ЗА САМО МИНУТА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com