Ще възкръсне ли Хамилтън във Формула 1 чрез "домакинството"? Верстапен с голям шанс

1216
Ще възкръсне ли Хамилтън във Формула 1 чрез "домакинството"? Верстапен с голям шанс
Снимка: Getty Images

Време е за 10-ия старт от сезона във Формула 1. Той ще се състои във Великобритания, а това кара мнозина да се запитат дали седемкратният световен шампион Люис Хамилтън няма да успее да се завърне мощно в борбата за титлата, вдъхновен от домакинската подкрепа, която ще получи на предстоящото състезание.

Ще блесне ли Хамилтън в Гран При на Великобритания?

Както е известно, той е шести във временното класиране със 77 точки. Пред него са Карлос Сайнц със 77 точки (Ферари), Джордж Ръсел със 102 точки (Мерцедес), Шарл Льоклер със 126 точки (Ферари), Серхио Перес със 129 точки (Ред Бул) и настоящият първенец Макс Верстапен със 175 точки (Ред Бул). Това пък е и отличен шанс за Верстапен да дръпне още в подреждането.

Коефициентът на efbet именно нидерландецът, който през миналата кампания завоюва първата си световна титла, да увеличи преднината си в класирането и да спечели Гран При на Великобритания е 1,90. Първи успех за Люис Хамилтън през сезона, който би дошъл пред домакинска публика, пък е със ставка 15,00.

До момента Верстапен е съумял да спечели шест от деветте старта през сезона. Хамилтън пък може да се "похвали", че на два пъти е попадал в топ 3. Единият случай бе при откриващия старт на Гран При на Бахрейн, а другият при последното до момента състезание - в Канада. И в двата случая той завършва трети.

Вторият във временното класиране Серхио Перес може да се похвали с един успех до момента през сезона - на Гран При на Монако. Третият Шарл Льоклер пък е печелил две състезания през кампанията - Гран При на Бахрейн и Гран При на Австралия.

Може ли отново друг освен Хамилтън да изненада Верстапен във Формула 1?

Коефициентът на efbet именно Серхио Перес да спечели Гран При на Великобритания е 8,00, докато за това да попадне в топ 3 е 1,79. Съответно ставката за това Шарл Льоклер да спечели Гран При на Великобритания е 3,20 (и 1,31 за това да попадне в топ 3).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com