След европодвига срещу Рома: Лудогорец ще опита да се качи на върха в efbet Лига

4390
След европодвига срещу Рома: Лудогорец ще опита да се качи на върха в efbet Лига
Снимка: Официален сайт - ПФК Лудогорец

Българският шампион Лудогорец потегли по мечтан начин в тазгодишното издание на груповата фаза на турнира Лига Европа. "Орлите" попаднаха в тежка група и стартът бе срещу потенциално най-трудния отбор в групата - италианския греанд Рома. Въпреки това разградчани записаха една от паметните победи в историята си и надделяха с 2:1.

След летящия старт в Лига Европа: Лудогорец се връща към efbet Лига

Сега ще опитат да зарадват още повече своите привърженици, като ги дарят и с първото място в efbet Лига. Към момента там "зелените" са втори с 19 точки, като изостават само с един пункт от лидерската позиция, която засега е засета от ЦСКА 1948. Трябва да отбележим обаче, че софийският отбор е с два мача повече.

Коефициентът на efbet Лудогорец да запише поредна победа в българското първенство, този път над Ботев Враца, е 1,28, докато ставката за поражение на сметката на "орлите" е 12,00. Пазарът за равенство пък е оценен на 6,40. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 11-и септември, от 20:15 часа във Враца.

В последните пет двубоя между тези съперници е имало само един случай, в който Лудогорец не печели - през август 2020 година, когато Ботев надделява с 3:1 у дома. Прави впечатление, че в четири от последните им пет двубоя (четири поредни) се стига до гол/гол. В този, в който това не се е случило обаче, "орлите" разгромяват съперника си с 6:0. В петте мача са отбелязани цели 20 попадения, което прави по средно четири на среща.

Ще си спретнат ли отново Лудогорец и Ботев Враца голово зрелище в efbet Лига?

Коефициентът на efbet и в този сблъсък между тях да има над 3,5 попадения е 2,35, докато за под 2,5 гола е 2,60. Съответно ставката за това и Ботев Враца, и Лудогорец да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,00, докато за няма гол/гол е 1,88.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com