След първата загуба: Резервите на Ливърпул срещат лидер, който е в топ форма

4949
След първата загуба: Резервите на Ливърпул срещат лидер, който е в топ форма
Снимка: Getty Images

Английският гранд Ливърпул излиза за срещата си от втория кръг на груповата фаза в Лига Европа. Мачът идва няколко дни след първото поражение за мърсисайдци през сезона (1:2 от Тотнъм). Очаква се мениджърът Юрген Клоп отново да заложи предимно на футболисти, които не са твърди титуляри в отбора, като даде почивка на някои звезди. Срещу него обаче е лидерът в Белгия Юнион Сен Жилоа.

Ливърпул търси втора победа в Лига Европа: Среща лидера в Белгия

Коефициентът на платформата за онлайн спортни залози efbet за това английският гранд да затвърди първата си позиция групата и да победи е 1,23, докато ставката за това гостите от Белгия да грабнат първи успех (след равенството с Тулуза) в групите е 11,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 7,20. Срещата ще се състои на митичния "Анфийлд" в четвъртък, 5-и октомври, от 22:00 часа българско време.

Едва ли е изненада за някого, че това ще бъде първа среща между двата отбора в историята. Юнион Сен Жилоа се намира в серия от три поредни победи, като в последните му два мача неизменно се стига до много попадения (общо девет), както и до гол/гол. В осем от деветте официални мача на Ливърпул до момента през кампанията пък също се стига до гол/гол (и само в един случаи попаденията са под 2,5 - в откриващия дуел с Челси).

Ще се стигне ли до поредно голово зрелище в мач на Ливърпул?

Коефициентът на efbet за това и в този мач на Юрген Клоп и компания да има над 3,5 попадения е 1,92, докато за под 2,5 гола в срещата е 3,25. Съответно пък ставката за това и Ливърпул, и Юнион Сен Жилоа да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,84, докато за няма гол/гол е 2,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com