След шока на старта и преди тежкия мач в Европа: Левски трябва да разбие любим новак

7565
След шока на старта и преди тежкия мач в Европа: Левски трябва да разбие любим новак
Снимка: Levski.bg

Втората половина и завършекът на миналия сезон бяха мечтани за привържениците на Левски под ръководството на големия им любимец Станимир Стоилов. След направена селекция от "сините" всички фенове очакваха с още по-огромно нетърпение новата кампания и очакванията сериозно се покачиха, особено на фона на това какви бяха преди година.

Левски е длъжен да победи новак в efbet Лига

Въпреки това началото бе повече от разочароващо, след като бе допуснато поражение на старта в efbet Лига. Мъри и компания загубиха от ЦСКА 1948, който дори игра в доста сериозен период от време с човек малко. Специалистът бързо трябва да вдигне отбора си, защото само след дни предстои стартът на участието в Лигата на конференциите - тежък мач с гръцкия ПАОК. Добра новина за "сините" е, че предстои поне на хартия лесен двубой - срещу Спартак Варна.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Левски на стадион "Георги Аспарухов" е 1,22, докато за втора поредна загуба за "сините" е 15,50. Пазарът за равенство пък е оценен на 7,25. Мачът ще се състои днес - събота, 16-и юли, от 21:00 часа.

Последните две срещи между тези отбори бяха за Купата на България, тъй като Спатак Варна не бе играл в родния елит от доста години. Последният двубой пък между опонентите, който да е шампионатен, датира чак от 2009 година. Въпреки това в най-скорошните им три срещи от всички състезания тенденцията е една и съща.

"Сините" са в серия от цели 12 успеха над Спартак Варна, но последните три такива са крещящи. В тях Левски е отбелязал общо 17 попадения във вратата на своя съперник, като за сметка на това е допуснал едва две (резултатите в тези срещи са 5:1, 7:1 и 5:0).

Ще разбие ли Левски отново любим за разгроми отбор?

Коефициентът на efbet за това да се стигне до ново голово зрелище между тези опоненти и общо над 5,5 попадения в срещата е 9,40, докато за под 2,5 гола е 2,35. Съответно пък ставката за това и Левски, и Спартак Варна да съумеят да си отбележат по поне едно попадение е 2,35, докато за няма гол/гол е 1,65.

КАКВО НАПРАВИ ЛЕВСКИ СРЕЩУ СПАРТАК ВАРНА - НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com