"Старата госпожа" съвсем ще го закъса, ако не направи нещо невиждано за сезона

1376
"Старата госпожа" съвсем ще го закъса, ако не направи нещо невиждано за сезона
Снимка: Getty Images

За пореден сезон италианският гранд Ювентус потегля по разочароващ за своите привърженици начин. "Старата госпожа" заема осмата позиция след десет изиграни срещи, като има едва 16 точки - пет по-малко от необходимото, за да попадне в топ 6 към този момент. В последния кръг "бианконерите" записаха успех, но ще имат нужда от нови три точки, за да наберат скорост. Проблемът за тях е, че през този сезон все още не са успели да запишат две поредни победи в шампионата.

Ювентус търси втора поредна победа в Серия А

Коефициентът на efbet това най-сетне да се случи и "старата госпожа" да победи Емполи в предстоящата среща на "Ювентус Арена" е 1,48, докато ставката за победа на сметката на гостите е 7,40. Съответно пазарът за равенство е оценен на 4,80. Двата тима се изправят един срещу друг в петък, 21-ви октомври, от 21:45 часа българско време.

В последните пет двубоя във всички турнири между тези опоненти Емполи е стигал до успеха веднъж, докато останалите четири срещи са спечелени от Ювентус. Само в два от случаите се е стигало до гол/гол, като толкова са и пътите, в които е имало над 2,5 попадения във въпросния период от мачове. Трябва да се отбележи обаче, че при последната им среща двата тима си спретнаха голово зрелище с пет попадения - 3:2 за "бианконерите".

Ще си спретнат ли Ювентус и Емполи ново голово шоу в Серия А?

Коефициентът на efbet за това във втори пореден двубой между тези съперници да има над 4,5 попадения е 6,00, докато за под 2,5 гола в мача е 2,05. Съответно ставката за това и Ювентус, и Емполи да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,10, докато за няма гол/гол е 1,81.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com