Столично дерби ще спира гранд от борбата в челото с Манчестър Сити и Арсенал

1217
Столично дерби ще спира гранд от борбата в челото с Манчестър Сити и Арсенал
Снимка: Getty Images

След изиграването на двубоите от първите четири кръга от новия сезон в английската Висша лига топ 4 е оформен от отбори, които са побрани в две точки резлика. Всички след тях са с поне три пункта по-малко. Първи е Арсенал с пълен комплект точки - 12, а трите тима, допълващи топ 4, са съответно Манчестър Сити, Тотнъм и Брайтън - с по 10 точки.

Тотнъм търси успеха в столично дерби, за да се задържи в челото на Висшата лига

Сега за селекцията на Антонио Конте предстои столично дерби срещу лондонския Уест Хям. "Чуковете" не започнаха никак добре новия сезон - с три поредни поражения - от Манчестър Сити, Нотингам Форест и Брайтън, след тях обаче дойде и първият успех - с минималното 1:0 като гост на Астън Вила.

Коефициентът на efbet Уест Хям да запише втори пореден успех е 3,80, докато ставката за победа в полза на Тотнъм е 2,00. Пазарът за равенство е оценен на 3,85. Двубоят между двата тима ще се състои в сряда, 31-ви август, от 21:30 часа българско време.

В последните пет директни двубоя двата тима са напълно равностойни, като са си разменили по два успеха и веднъж са завършили наравно. Трябва да отбележим обаче, че последните два мача са спечелени от Тотнъм. Резултатността в това съперничество е впечатляваща в последно време, като във въпросните пет срещи са отбелязани общо 17 попадения (средно над 3 на мач). В четири от случаите пък се е стигало до гол/гол.

Ще си спретнат ли Тотнъм и Уест Хям голово зрелище?

Коефициентът на efbet в срещата да има над 3,5 попадения е 2,90, докато за под 2,5 гола е 2,15. Съответно ставката за това и Тотнъм, и Уест Хям да съумеят да си отбележат по поне едно попадение във вратите е 1,69, докато за няма гол/гол е 2,25.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ДОСТА БОРБЕНО ЛОНДОНСКО ДЕРБИ - КАКВО СЕ СЛУЧИ, НАУЧЕТЕ В SPORTLIVE.BG

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com