Световното почва, но България има други грижи - ред е на първата контрола

1860
Световното почва, но България има други грижи - ред е на първата контрола
Снимка: Getty Images

Само след броени дни започва дългоочакваното Световно първенство по футбол в Катар. Българските привърженици на футбола отново ще трябва да си намерят друга страна, за която да стискат палци, след като "лъвовете" не съумяха да се класират на най-големия футболен форум. За последно "трикольорите" бяха на голямата сцена през 1998 година. Все пак България ще изиграе две приятелски срещи в близките дни.

Дни преди Световното: България се изправя срещу Кипър

Първата от тях е срещу Кипър и коефициентът на efbet за това да постигнем победа е 2,50, докато ставката за успех на сметката на островната страна е 3,00. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,20. Двата тима се изправят един срещу друг в сряда, 16-и ноември, от 19:00 часа българско време.

Тези съперници имат четири изиграни срещи след 2010 година насам, като в тях Кипър така и не е съумял да надделее. България е спечелила две приятелски срещи и една в Лигата на нациите, докато при последния сблъсък срещу Кипър завършихме при равен резултат 1:1. Така в два поредни мача от това съперничество се стига до гол/гол, но трябва да отбележим, че за последните четири срещи има само един случай на над 2,5 попадения.

Могат ли България и Кипър да си спретнат голово шоу?

Коефициентът на efbet за това отново попаденията в срещата да са под 2,5 е 1,65, докато за над 2,5 гола в мача е 2,35. Съответно ставката за това и България, и Кипър да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,00, докато за няма гол/гол е 1,87.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com