Въпреки COVID-19: Тотнъм в съдбоносна битка за оставане в Европа

648
Въпреки COVID-19: Тотнъм в съдбоносна битка за оставане в Европа
Снимка: Getty Images

Английският гранд Тотнъм е изправен пред угрозата да отпадне още в груповата фаза на Лигата на конференциите. Тази вечер "шпорите" посрещат лидера в групата Рен, а по същото време Витес, който е с равен брой точки с Тотнъм, посреща Мура.

Само два гола разделят Тотнъм и Витес, като лондончани са длъжни да спечелят срещу Рен, ако искат да се класират за елиминациите на турнира. Дори и тогава мястото на "шпорите" не е на 100% гарантирано, тъй като победа за Витес срещу Мура с по-голяма разлика може да ги прати на второто място.

ОБНОВЕНО: МАЧЪТ ТОТНЪМ - РЕНС Е ОТМЕНЕН ЗАРАДИ КОРОНАВИРУСА, КОЙТО Е ПРЕВЗЕЛ СЪСТАВА НА ДОМАКИНИТЕ

Тотнъм ще оцелява в Европа въпреки COVID-19

Антонио Конте ще трябва да се справя и с друг сериозен проблем - няколко негови футболисти се заразиха с коронавирус в дните преди мача и няма да бъдат на разположение. Така задачата за Тотнъм се усложнява, особено  срещу Рен, който няма загуба в досегашните си пет мача. efbet дава 2.31 коефициент за победа на Тотнъм, 3.85 за равенство и 3.10 за победа на Рен.

Първият мач между Рен и Тотнъм, изигран в средата на септември, завърши при резултат 2:2. Тогава "шпорите" бяха водени от Нуно Ешпирито Санто. В петте си мача до момента Тотнъм е отбелязал единадесет гола и е допуснал осем. Рен пък е вкарал десет и е допуснал седем. За двубоя Тотнъм - Рен efbet предлага 1.75 коефициент за над 2,5 гола в мача, а обратният залог - под 2,5 гола - е с коефициент 2.20.

Колко гола ще вкара Витес на Мура?

В другия мач от групата Витес ще е мотивиран до краен предел де спечели домакинството си на Мура. Коефициентът за победа на Витес е 1.15, равенството е фиксирано на 9.75, а за победа на Мура коефициентът е 23.00. В първия мач между двата тима Витес спечели с 0:2, но сега има стимул да търси и по-резултатна победа. Коефициентът на efbet за над 2,5 гола в мача е 1.50.

*Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com