Закъсал Интер среща неподходящ съперник в неподходящ момент

1788
Закъсал Интер среща неподходящ съперник в неподходящ момент
Снимка: Getty Images

Интер ще трябва значително да подобри представянето и резултатите си от началото на сезона, ако иска отново да си върне шампионската корона в Серия А, която му бе отнета през миналия сезон от кръвния враг Милан. "Нерадзурите" са в серия от два поредни успеха, но имат нужда от още победи, тъй като заемат седмата позиция в класирането и изостават на три точки от шестия Удинезе. Трета поредна победа обаче няма да е никак лесна, предвид факта, че противник на отбора ще бъде Фиорентина, който спира Интер в половината от последните им четири срещи.

Интер ще опита да продължи с победите в Серия А

Коефициентът на efbet за успех в полза на шампиона на Италия от сезон 2020/21 е 2,15, докато ставката за успех на сметката на "виолетовите" е 3,70. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,55. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 22-ри октомври, от 21:45 часа българско време.

В последните пет двубоя между тези съперници във всички турнири Интер стига до успеха в три от случаите, като в другите два са завършили наравно в редовното време (единият е за Купата на Италия, където все пак "нерадзурите" надделяват впоследствие). Прави впечатление, че четири от петте мача за периода са видяли гол/гол, като са паднали общо 17 попадения във всички тези срещи, което прави по средно над три гола на мач.

Могат ли Интер и Фиорентина да си спретнат голово шоу?

Коефициентът на efbet в този случай тези опоненти да си отбележат общо над 3,5 попадения в срещата е 2,95, докато за под 2,5 гола в мача е 2,10. Съответно ставката за това и Интер, и Фиорентина да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в противниковата врата е 1,69, докато за няма гол/гол е 2,25.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com