Звездни "лалета" ще се пазят от увяхване след посещение на "звяра" Левандовски

2052
Звездни "лалета" ще се пазят от увяхване след посещение на "звяра" Левандовски
Снимка: Getty Images

Звездната селекция на Нидерландия обнадежди своите привърженици, след като записа три победи и едно равенство в група с Белгия, Полша и Уелс на третото издание на Лигата на нациите. Още в началото "лалетата" дадоха голяма заявка, тъй като на старта разгромиха "червените дяволи", които немалко време се задържаха като номер 1 в ранглистата на ФИФА, с 4:1.

Левандовски ще търси формата си от Барселона

Победа и в предпоследния двубой срещу Полша би означавало почти със сигурност първото място, тъй като дори при успех на Белгия над Уелс в другия мач от групата, то в последния сблъсък "червените дяволи" ще трябва да бият Нидерландия с поне три гола разлика. Към момента лидерът има три точки преднина пред Белгия и шест пред Полша.

Коефициентът на efbet за нова огромна крачка на Нидерландия към първото място и успех на сметката ѝ е 2,05, докато ставката за победа в полза на Роберт Левандовски и компания е 3,50. Пазарът за равенство е оценен на 3,65. Двубоят между двата тима ще се състои в четвъртък, 22-ри септември, от 21:45 часа българско време в Полша. Голям фактор в срещата ще бъде дали Левандовски ще покаже формата, която демонстрира в Барселона.

Това е трети сблъсък в Лигата на нациите за тези два тима, които попадат в една група в два от възможните три случая. През 2020 година Нидерландия спечели и двата пъти с по един гол разлика, докато при последния им сблъсък (преди малко повече от три месеца) се стигна до истинско голово зрелище - 2:2. Така пък двете най-скорошни срещи между тези опоненти неизменно водят до гол/гол.

Ще си спретнат ли Полша и Нидерландия голово зрелище в Лигата на нациите?

Коефициентът на efbet за това в този сблъсък между съперниците да има над 3,5 попадения е 3,20, докато за под 2,5 гола е 2,00. Съответно ставката за това и Полша, и Нидерландия да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,77, докато за няма гол/гол е 2,15.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com