X
 
 

Макрон захапа и Босна - нарече я бомба с джихадисти

1022 3
Макрон захапа и Босна - нарече я бомба с джихадисти
Снимка: Getty Images/Guliver
Кабинетът на председателя на председателството на Босна и Херцеговина Желко Комшич заяви, че ще покани френския посланик Джион Русин на разговори. Причината е изказване на френския президент Еманюел Макрон, че "Босна е бомба със закъснител, която цъка до Хърватия", съобщава БГНЕС.

Дипломатът ще трябва да изясни възгледите на френския държавен глава.

Къде всъщност беше скандалът с Макрон?

"Предпочитам легалните мигранти от Гвинея и Кот д'Ивоар пред нелегалните украински или български банди, които се възползват. Изправени ...

В интервю за "Икономист" Макрон заяви и че по отношение на региона на Западните Балкани нито Македония, нито Албания са изправени пред проблема със завръщането на джихадистите. Босна обаче можела да се сблъска с това според него.

"Ако сте загрижени за този регион (Западните Балкани), първият въпрос не е нито в Македония, нито в Албания, а в Босна и Херцеговина. Босна и Херцеговина е бомба със закъснител, която цъка до Хърватия и е изправена пред проблема със завръщането на джихадистите", коментира Макрон.

Припомняме, през последните дни френският президент разбуни и духовете у нас, заявявайки, че предпочита легалните мигранти от Гвинея и Кот д'Ивоар пред нелегалните украински или български банди.

Вчера той направи поредното си дръзко изказване с думите, че НАТО е в мозъчна смърт, а Европа "стои на ръба на пропастта". С това Макрон си навлече гнева на Ангела Меркел, но беше поздравен от Русия.

Actualno.com

Етикети:

 • педя човек ЛАКЪТ уста... 2 педя човек ЛАКЪТ уста... преди 3 месеца Профил на трол?
  Че ГО е "захапал"...налапал Го е...нема две мнения по въпроса...баба мИкрон не може да му смогне на малкия палавник и за това той АПЕ на лево и на десно де що свари...френски любовчия-СЕ Ла ВИ!!!
 • Анонимен 1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Тия двамата, с Ердоган да не са роднини?
 • Анонимен 1.1 Анонимен преди 3 месеца Профил на трол?
  Не бе бъррььькат си по дупките...
  : 0 !
Последно в Актуално