Гигс на нож с Мойс, иска да го замени

7754
Гигс на нож с Мойс, иска да  го замени
Снимка: Getty Images / Guliver

От Манчестър Юнайтед категорично отрекоха да е имало свада между мениджъра на тима Дейвид Мойс и легендата Райън Гигс. В английската преса се появи информация, че 40-годишният футболист се е нахвърлил гневно върху треньора с въпроси и обвинения вчера, 17 март, ден след унизителното поражение с 0:3 от вечния съперник Ливърпул насред "Олд Трафорд".

От клуба обаче обявиха, че това на практика, е било невъзможно. Гигс и Мойс наистина са били заедно на тренировъчната база на Юнайтед вчера, но докато уелсецът е тренирал с другите играчи, които не бяха в групата за мача с Ливърпул, шотландецът е правил разбор с останалите футболисти във видеозалата. Двамата така и не са се видели през целия ден.

"Райън е направо бесен от тези информации, отношенията му с Дейвид Мойс продължават да бъдат отлични", бе единственото, което обявиха официално от пресслужбата на Юнайтед.

Вестник Daily Mail обаче твърди, че футболистът има сериозни основания да подклажда бунт срещу мениджъра на "червените дяволи". Причината е, че Гигс е считан от мнозина за фаворит за наследник на поста на Мойс.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят