Ясни са първите 1/4-финалисти в Шампионска лига

6946
Ясни са първите 1/4-финалисти в Шампионска лига

Реал Мадрид за втора поредна среща срещу Рома не успя да очарова с играта си, но за втори пореден път стигна до успех с 2:0 над "вълците" в осминафинал-реванш между двата тима на "Сантяго Бернабеу".

Гостите от Рим изиграха силен двубой, но Джеко и Салах лишиха своите от шанс да се борят за класиране, а в 64' всичко приключи за тях, когато Роналдо вкара 13-ия си гол в тазгодишното издание на Шампионска лига. Така той увеличи аванса си в голмайсторската листа за всички времена, като португалецът има 90 попадения на своята сметка.

Ципрас реши да спре Купата по футбол на Гърция

Турнирът за Купата на Гърция по футбол няма да бъде завършен. Това стана ясно след среща на заместник-министъра на спорта Ставрос Конто...

Три минути след попадението си Кристиано даде асистенция на Хамес Родригес, който фиксира крайното 2:0 в полза на "белия балет". Така с общ резултат 4:0 "кралете" се класираха напред. ПОДРОБНОСТИ ВИЖТЕ В SPORTLIVE.BG

Волфсбург също се класира за четвъртфиналите в Шампионска лига, след като съумя да отстрани белгийския шампион Гент с общ резултат 4:2.

На "Фолксваген Арена" "вълците" стигнаха до труден успех с 1:0 над своя съперник, след като буквално проспаха първото полувреме. През вторите 45 минути обаче Дракслер и компания натиснаха своя съперник, като натискът беше материализиран 16 минути преди края. Тогава Юлиян Дракслер проби през отбраната на Гент, нахлу в наказателното поле и успя да изведе на стрелкова позиция Шюрле. Той беше точен на празна врата и донесе победата на "вълците".

Така след успех с 3:2 в първата среща Волфсбург продължава напред в турнира, като ще разбере следващия си съперник на 18-и март (петък) - след изиграването на всички осминафинали в турнира.

Изненадващ отбор иска да привлече Бербатов

Водачът в класирането в Саудитска Арабия - Ал Хилал Рияд, се е прицелил в българската звезда на ПАОК Димитър Бербатов. Това обяви трень...

Още футболни новини четете в Sportlive.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят