Ципрас реши да спре Купата по футбол на Гърция

4945
Ципрас реши да спре Купата по футбол на Гърция
Снимка: Gettyimages

Турнирът за Купата на Гърция по футбол няма да бъде завършен. Това стана ясно след среща на заместник-министъра на спорта Ставрос Контонис с премиера Алексис Ципрас, които взеха решението надпреварата да приключи на ниво полуфинали.

Причината за това станаха ексцесиите по време на мача между ПАОК и Олимпиакос, игран на стадион „Тумба” в Солун. Срещата бе прекъсната при резултат 2:1 в полза на гостите, заради нахлуването на терена на феновете на „черно-белите”, които побесняха от съдийството в мача, след като не беше дадена дузпа за любимия им отбор. Видео от погрома вижте в Sportlive.bg.

Изненадващ отбор иска да привлече Бербатов

Водачът в класирането в Саудитска Арабия - Ал Хилал Рияд, се е прицелил в българската звезда на ПАОК Димитър Бербатов. Това обяви трень...

Към момента гръцките власти обмислят дали да не отложат и предстоящия тази събота и неделя (5-6 март) редовен кръг от гръцкото футболно първенство. В Гърция шампионът вече е известен - Олимпиакос. Клубът от Пирея има 22 победи при изиграни 24 мача от гръцкия шампионат.

От Гръцката футболна асоциация не са доволни от решението относно турнира за Купата, защото така страната може да се раздели с една от квотите си за Лига Европа догодина - заради намаляване на коефициента на страната.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com