Тероризъм отменя куп мачове в Израел

2913
Тероризъм отменя куп мачове в Израел
Голяма част от чуждестранните играчи, и футболисти, и баскетболисти, бяха отведени на сигурно място в Тел Авив през уикенда

Новите конфликти между израелци и палестинци край Ивицата Газа доведоха до нарушаване на нормалния живот в цялата страна, включително и в спортния живот. Много мачове в Южен Израел бяха отменени, като първо се започна с баскетболната среща между Галил Елион и Ашкелон. Голяма част от чуждестранните играчи, и футболисти, и баскетболисти, бяха отведени на сигурно място в Тел Авив през уикенда.

Футболистите на Ашдод, които продължиха тренировки, бяха изплашени ужасно днес, когато на сутрешното си занимание видяха и чуха как бомба се взриви само на километър-два от стадиона, предаде sport1.

Не си играйте на политика с бомбата

Бенямин Нетаняху спокойно можеше да носи значка на кампанията на Мит Ромни по време на посещението си във Вашингтон. Премиерът на Изра...

Президентът на Израелската футболна асоциация Ави Лузон обяви, че вече се мисли за отлагане на следващия кръг. Асоциацията на футболистите обаче е категорична, че няма да се позволи на играчите да излязат на терена в такава ситуация, дори федерацията да не реши нищо.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят