Треньорска рокада в италианския гранд Милан

13127
Треньорска рокада в италианския гранд Милан

Ръководството на Милан потвърди за уволнението на наставника на тима Филипо Индзаги. Това се случва по средата на двугодишния договор на италианеца с "росонерите".

Бившият треньор на юношите пое първия тим миналото лято, наследявайки Кларънс Сеедорф. След разочароващия сезон обаче, в който Милан не успя да се класира на позиция, даваща право на участие в Европейските турнири, дойде време Индзаги да си тръгне. "Червено-черните" завършиха на 10-о място. Въпреки че играха колебливо по време на целия сезон, ръководството на клуба предпочете бившият футболист на тима от Милано да води отбора до края на сезона.

Топ 10: Брилянтните голове в Шампионска лига

Днес независима комисия на УЕФА обяви топ 10 на най-добрите голове през сезон 2014/15 в Шампионска лига. Изненадващо или не, Кристиано...

"Футболен клуб Милан обявява, че треньорът на първия отбор Филипо Индзаги е уволнен. Благодарим му за свършената работа", пише в изявлението, публикувано на официалния сайт на клуба.

Собственикът на Милан Силвио Берлускони вече работи по намирането на нов треньор. Той се опита да върне на "Сан Сиро" Карло Анчелоти след като той бе уволнен от поста си в Реал Мадрид. Анчелоти обаче реши да си вземе почивка и да се подложи на операция в Канада.

Кой е новият треньор на Милан - четете в Sportline.bg

 

Най-великите "златни" отбори в историята на футбола

Тази вечер се играе финалът в Шампионска лига между Барселона и Ювентус на Олимпийския стадион в Берлин. И двата тима спечелиха досега...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол свят