Откриха читалня на летище София

13826
Откриха читалня на летище София

Летище София отново е домакин на инициативите на Международния фестивал за дизайн и визуална култура Sofia Design Week 2013. Тази година, ако пътувате в седмицата от 21 до 30 юни, докато изчаквате полета си, можете да посетите читалнята за пътници. Специално обособена библиотека със свободен достъп се намира в галерията на второ ниво, в зоната след гранична проверка на Терминал 2.

В уютната атмосфера, с удобни кожени кресла, лампи и бели секции, са подредени български и чуждестранни издания. Всеки пътник може да оползотвори времето си до полета с интересно четиво, или да разгледа богато илюстровани каталози.

Лято 2013: Летим от София по 43 директни дестинации

Лятното разписание на столичното летище предлага директни полети до 43 дестинации в Европа и други международни летища, съобщиха от аер...

Читалнята предизвиква интереса на десетки български и чужди граждани. Само за няколко часа в понеделник (24 юни) през нея преминаха над 20 посетители. Особено силно бе присъствието в обедните часове, когато пасажерите изчакваха полетите си за Франкфурт, Виена и Будапеща.

Приятно изненадани останаха група младежи от Пловдив, пътуващи за Виена. Те пожелаха читалня да има и на другите български летища.

"Читалня на Летище София" е съвместен проект на Sofia Design Week и Столична библиотека, осъществен в партньорство с Летище София и със съдействието на фондация "СМАРТ".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Добрите новини