Redman - една от многото подгряващи звезди на Jamiroquai

10313
Redman - една от многото подгряващи звезди на Jamiroquai

Само четири дни делят родните меломани от първото издание на Symphonics’Concerts! Както е известно сред подгряващите изпълнители в нощта, когато феновете очакват своята първа среща с асид джаз гурутата Jamiroquai на 28 юни, са родната ар енд би гордост Freestyle, утвърдените в годините титани на родната фънк сцена Tri O Five и младата българска надежда Маги Алексиева - Mey.

Не е пропуснато и официално афтър парти за дошлите на 28-и юни. След фънк концерта на Jamiroquai меломаните ще могат да продължат с парти настроението в столичния клуб Blender. Сред диджейте, заставащи зад пулта са резидентите Andreaz, Dr. Feelgroove r DJ Ilko (част от Tri O Five) и DJ Desy от Future Shock .

Изненадата на вечерта е специалният гост-диджей, пристигащ специално за събитието, а именно хип хоп величието Redman. Рапърът отдавна не крие своя афинитет към музиката на Джей Кей и компания и пристига в страната ни като фен и официален диджей на партито по случай концерта на британците. От своя страна, фронтменът на Jamiroquai не скри радостта си от предстоящата поява на Redman на родна територия и потвърди присъствие в столичното заведение веднага, щом слезе от сцената на Арена Армеец „София”. Присъствие на партито ще отчете и британската изпълнителка Jessie J, която ще направи концертния си дебют на родна територия на 29 юни. Входът за събитието е 15 лв.

Интересна подробност е, че Redman ще бъде и сред една от подгряващите звезди на концерта на ексцентричните фънк британци. По време на участието си на 28 юни феновете в залата ще чуят ексклузивно за първи път съвместната песен на рапъра „Paari”с родната ар енд би надежда Бобо и BobyLeon от Symphonix. Събитието ще е първо по рода си, в което световноизвестна звезда пристига в България за премиерата на своя песен с български изпълнител.

Symphonics’Concerts ще стане сцена на още една премиера, в която отново главно действащо лице е Бобо. По време на сета на Freestyle до българският ар енд би изпълнител ще застане македонската сензация Toni Zen. Съвместно с Бобо те ще представят за първи път пред публика колаборацията си „Светът е твой”, записана съвсем наскоро и даваща силни заявки да се превърне в едно от хитовите парчета на лято 2013.

Междувременно, към феновете на Jamiroquai е отправено още едно предизвикателство. За Джей Кей, легендарния вокал и създател на британската банда се знаят със сигурност две неща – маниак е на тема шапки и идва за грандиозно шоу в България на 28-ми юни. След груповите билети с отстъпки от 20лв. до 30 лв.,които организаторите вече пуснаха в продажба, идва ред на маниашка игра, която ще забърка столичани в търсене на скрити билети за концерта. По идея на Symponics entertainment и “Heineken” на 25 юни София ще осъмне с 20 броя диско фънки шапки в стила на “лошото момче” Джей Кей. Под всяка от шапките, организаторите ще сложат плик с указания, което означава само едно: намерилият печелившата шапка получава билет на топ място за първото шоу на световно известната британска банда в България!

Засега ще организаторите могат да кажат само: Дойде ли вторник, 25-ти, оглеждайте се наоколо! Последвайте ни за жокери във FACEBOOK на :

 

https://www.facebook.com/heineken

 

https://www.facebook.com/SymphonicsEntertainment

 

Джеси Джей: Здравей България, ще се видим на 29 юни

Родните меломани започнаха да броят дните до първото издание на Symphonics’Concerts. И докато българските фенове тръпнат до мига ...

https://www.facebook.com/blackbobo

 

https://www.facebook.com/triofive

 

А докато феновете търсят тайните шапки с награда, Jamiroquai вече обявиха старта на своята редица от концерти в официалните си профили в социалната мрежа.

Jamiroquai и Jessie J залагат на джинджифилова диета

По-малко от десет дни остават до дебютното издание на Symphonics’Concerts! Феновете вече предусещат първата си среща със своите и...

„Само броени дни делят Jamiroquai от летните им шоута, които стартират в София. Нямаме търпение да ви видим всички!”, написа бандата под снимка във Facebook.

Всички закупени храни и напитки ще се заплащат чрез безконтактни карти от Банка ДСК, валидни и за двата дни, чиято такса издаване е 2 лв. При плащане и проверка на наличност такси няма да се начисляват, а при напускане на залата всеки клиент ще има възможност да получи в брой заредени по картата, но непохарчени суми.

Билетите за концерта на Джамирокуай на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Билетите за концерта на Джеси Джей на 29 юни в България са от 70 лв до 130 лв и се разпространяват в мрежата на Tixgate (http://www.tixgate.com) и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com