Москов: Не виждам проблем с подкрепата, опозицията е отегчителна

2711
Москов: Не виждам проблем с подкрепата, опозицията е отегчителна
Снимка: БГНЕС

Не виждам проблем с подкрепата. Това, което говорят от опозицията, е отегчително. Това заяви пред медиите в Народното събрание министърът на здравеопазването Петър Москов във връзка с дебата по вота на недоверие към кабинета по темата за здравеопазването.

Запитан дали се чувства политически сирак, Москов отговори: "Майка ми да е жива и здрава, и политически смисъл – е жива и здрава", като допълни, че продължава да бъде спокоен, предаде БГНЕС.

Петър Москов представя Националната здравна карта в Пловдив

Здравният министър Петър Москов ще представи в Пловдив проекта за Национална здравна карта. На събитието в Областна управа, ще присъст...

Коментарът за "политическия сирак" е във връзка с думите на депутата от ГЕРБ Семир Абу Мелих. "Той остана политически сирак. Няма кой да го защитава", каза днес Мелих по време на дебатите в НС за вота не недоверие, репликирайки лидера на ДСБ Радан Кънев.

Вчера имахме среща с всяка една от парламентарните групи от мнозинството. Благодаря за позицията на БДЦ. А от гледна точка на това как ще завърши резултатът от това гласуване- няма никаква интрига, каза Москов. Според него е смислено в такъв дебат да се чуят различни идеи и цели за развитието на здравеопазването.

А в коментар за позицията на Михаил Миков здравният министър заяви, че я е слушал и от 1995 година била една и съща. Запитан от медиите дали вижда грешки в работата си, Москов отговори, че вижда много и се опитва да ги оправя всеки ден

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Здравеопазване